PODGORICA: Želite da upišete dijete u školu plivanja i vaterpola? Evo kako da to učinite… - Volim Podgoricu

PODGORICA: Želite da upišete dijete u školu plivanja i vaterpola? Evo kako da to učinite…

Škola vaterpola i plivanja u Podgorici u saradnji ”Verde Complex”-a i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore počeće sa radom 31. oktobra na zatvorenom bazenu ”Verde Complex”-a u Donjoj Gorici.

”Podgorica je od skoro bogatija za još jedan sportski sadržaj, zatvoreni bazen ”Verde Complex”, u kojem će dječaci i djevojčice uzrasta od 8 do 14 godina, od 31. oktobra pohađati školu vaterpola i plivanja. Zbog velikog interesovanja građana i da bi podstakli razvoj vodenih sportova u Glavnom gradu Crne Gore, ”Verde Complex” je izašao u susret svim zainteresovanima i u svom objektu organizovao školu vaterpola i plivanja, po standardima i uslovima te kompanije.”

”Verde Complex je saopštio da će škola raditi tri puta sedmično u terminima od 10h do 17h, u uslovima najvisih standarda, i utvrdio je cijenu od 50 eura mjesečno.”

”Škola je organizovana u saradnji sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore koji će dati svoj doprinos u praćenju stručnog rada i u participaciji troškova vaterpolo i plivačkih trenera”, kazao je PR Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Bojan Šuković.

Upis u školu vaterpola i plivanja vršiće se od 20. oktobra na recepciji bazena ”Verde Complex”.

Prilikom upisa potrebno je donijeti:

1. Izvod iz matične knjige rođenih

2. Ljekarsko uvjerenje

3. Dvije slike

Kontakt broj:

Tel: +382 20 44 00 04

(Analitika)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com