JUTROS JE NASTUPIO SUPERMJESEC: Spremite se, ako ste se osjećali loše, to će se PROMIJENITI - Volim Podgoricu

JUTROS JE NASTUPIO SUPERMJESEC: Spremite se, ako ste se osjećali loše, to će se PROMIJENITI

U nedjelju ujutru, u 06:23, Mjesec će biti pun i najbliže Zemlji ove godine. Biće 14 odsto veći i 30 odsto svjetliji nego bilo koji pun mjesec u svojoj najvišoj tački, objavila je NASA. Ovaj pun mjesec je ujedno i Supermjesec, a on se pojavljuje kada je mjesečeva orbita najbliža Zemlji. Evo kako to utiče na vas…

Ovaj Supermjesec se pojavljuje kada je Mjesec u Ovnu, a vjeruje se da će s ovim punim Mjesecom napokon nastupiti vrijeme iscjeljenja.

Ako ste se osjećali tjeskobno i depresivno u zadnje vrijeme, sigurno niste jedini jer je na vas uticala pozicija planeta i Mjeseca. Ovaj pun Mjesec donijeće potrebnu dozu iscjeljenja, harmonije i mira i ukloniti strah i sumnju.

U Indiji je poznat i kao “Sharad Purnima2, a smata se da otvara vrata Lakšmi, hinduskoj boginji bogatstva i blagostanja. Njen ženstveni uticaj ili šakti, uticaće na mjesečev sjaj i očistiće naša tijela kao i povećati protok blagostanja u ljudskim životima. S ovim punim Mjesecom, prema tamošnjem vjerovanju, nastupiće iscjeljenje.

Ipak, 40 minuta nakon što nastupi, pun Mjesec proći će kroz zonu sumraka zvanu “gandanta”. Ta nepredviđena pozicija može podstaknuti niz neuobičajenih događaja, pa čak i šokova, ali to će sve biti minorno u poređenju s pozitivnim promjenama koje ovaj Mjesec donosi. Ako ste se osjećali loše u zadnje vrijeme, s ovim Mjesecom to će se promijeniti. Pripremite se za jedan lijep i bogat period.

(anandastrology.com)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com