VUČIĆ O TERORISTIMA IZ SRBIJE: Znamo nešto što ne zna Crna Gora! - Volim Podgoricu

VUČIĆ O TERORISTIMA IZ SRBIJE: Znamo nešto što ne zna Crna Gora!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija počela saradnju sa crnogorskim organima oko hapšenja srpskih državljana u Crnoj Gori pred izbore, prenose srpski mediji.

-O nekim stvarima do kojih Crna Gora nije došla, Srbija jeste u proteklih 24 h i o tome će javnost biti obaviještena, kazao je Vučić na konferenciji za štapu u Novom Sadu.

KATNIĆ O DIKIĆU I OSTALIMA : Htjeli su da pucaju na građane prerušeni u policiju

VUJANOVIĆ: Hapšenjem terorista spriječena je NAJVEĆA TRAGEDIJA U CG posle Drugog svjetskog rata!

NOVI TRANSKRIPT TERORISTA: “Ako Milo izađe na trg, odmah tu da ga uhapsite, i da to snimite”

DANILOVIĆ O TRANSKRIPTU: Smišljena podvala

KATNIĆ: Spriječeno da Crna Gora bude zavijena u crno

Vučić kaže da će on tim povodom najvjerovatnije u nedjelju obratiti javnosti, kao i da će to uraditi možda i neko od nadležnih organa.

-Srbija i Crna Gora će sarađivati, u to nema nikakve sumnje, rekao je Vučić.

On je to izjavio poslije sastanka s direktorima Agencije za nacionalnu bezbjednost i policije Crne Gore, uz napomenu da je dobio informacije koje su ga učvrstile u uvjerenju da je aktivnost jedne kriminalne grupe ljudi koja je pokušala da organizuje kriminalnu grupu i da sprovede terorističke akte na prostoru države Crne Gore bila akcija koja je opasno prijetila i državi i nacionalnoj bezbjednosti.

Grupa od 20 državljana Srbije uhapšena je noći uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori zbog sumnje da je pripremala napad na institucije te zemlje i otmicu premijera Mila Đukanovića tokom izbornog dana.

Kao organizator grupe označen je bivši komandant Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić.

 

2 komentara

  1. Вучић има договорну – строго контролисану опозицију, тако и овај договорни тероризам фура од стране : комична и патетична два вукојебинска диктатора ….

  2. Pazi dobro: u slucaj nisu upleteni ni srbija ni cg opozicija niti vlast cg a ni dikic….ti sto su upleteni nestali su u avionu malezija airlines i cim budu dostupni bice procesuorani. Ista je to skola, a lici na turski erdoganov puc.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com