PODGORICA GRAĐANI MOLE: HITNO nam postavite LEŽEĆE policajce, STRAHUJEMO za bezbjednost DJECE! (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA GRAĐANI MOLE: HITNO nam postavite LEŽEĆE policajce, STRAHUJEMO za bezbjednost DJECE! (FOTO)

Stanari u ulici Arsenija Boljevića, koja se nalazi tik iza garaže Delta City-ja, su nam se po peti put obratili sa istom boljkom.

Naime, ovo naselje ima jako puno djece školaraca, svi žive u ovoj prometnoj ulici i naravno, svi se igraju na istoj. Oni apeluju još jednom na gradske vlasti, da obrate pažnju i postave ležeće policajce na potezu koji pokriva CMC pumpu kod koša, gdje djeca igraju svakodnevno do raskrsnice sa ulicom Marka Radevića.

Dragan Boljević, stanovnik ove ulice je rekao:

“Živim ovdje u ovoj ulici 30 godina, znam kada je ova ulica bila sva u šiblju i zapuštena, danas, dolaskom investitora, i izgradnjom Delte, smo svi zadovoljni i “prodisali” smo. Međutim, iskreno rečeno, jako me je strah za bezbjednost svoje dvoje djece, koja se non stop igraju sa svojim vršnjacima napolju.” – kaže Dragan Boljević.

Naulici uvijek ima puno djece…
“U jednom momentu vi na ovoj ulici imate i po desetoro dječaka i djevojčica. Molim nadležne, da postave ovdje usporivače brzine, popularne ležeće, jer imam “trkača” i nesavjesnih vozača koliko hoćete.
Ovdje prolaze i autobusi i kamioni, da zlo bude veće. Eto molio bih vaš portal, da se uključi u ovaj problem, kako bi svima život bio lakši. Vidio sam prije neki dan, da su na manje prometnim saobraćajnicama po Zabjelu, u onim zavučenim ulicama, koje imaju lijepe kuće, postavljeni ležeći policajci, a na ovu našu koja je non stop puna saobraćaja, nema niti jedan”, zaključio je ovaj stanovnik našeg grada.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com