PODGORICA: Građani kažu autobusi se RASPADAJU, vlasnik tvrdi da su vozila ISPRAVNA - Volim Podgoricu

PODGORICA: Građani kažu autobusi se RASPADAJU, vlasnik tvrdi da su vozila ISPRAVNA

Nakon što je juče portal “Volim Podgoricu” pisao na zahtjev građana o očajnom stanju u gradskom prevozu, danas se oglasio vlasnik  autoprevoznog preduzeća “BLT” Božo Bulatović.

On je kazao je da za sada neće povećavati cijenu karata, iako posluju “na granici opstanka”.

Bulatović je istakao da se “teško održati” na tržištu sa postojećom cijenom karata i brojem putnika.

 

 

“Autodjelovi su poskupjeli…To nam je posljednja opcija da povećamo cijene, imajući u vidu loš standard građana”, kazao je Bulatović za “Vijesti”.

PODGORIČKI gradski autobusi se RASPADAJU, jutros BLT isključen iz saobraćaja, putnici OGORČENI! (FOTO)

On tvrdi da su njihovi autobusi, među kojima ima vozila koja su 2000, 2003. i 2007. godište, tehnički ispravna i bezbjedna za putnike.

Iako Bulatović tvrdi da ulažu u obnovu autobusa, Saobraćajna policija je juče isključila iz saobraćaja vozilo, koje je saobraćalo iz Mataguža prema Podgorici.

Autobus “22”, u kome je bilo do 40-ak putnika, je oko 8.30 časova zaustavila policija kod logističkog centra “Voli”.

Putnici, među kojima su, uglavnom, bili ljudi koji su išli na posao ili u školu, su negodovali nakon što im je saopšteno da tim autobusom neće moći do grada, jer je poslat na tehnički pregled.

Građani do Mataguža plaćaju kartu 1,20 eura u jednom pravcu, dok za mjesečnu kartu, za istu relaciju, radnici izdvajaju 39 eura. Bulatović tvrdi da su za putnike “22” poslali drugi autobus, “iako je to možda njima bilo kasno”, – prenose “Vijesti”.

Portal “Volim Podgoricu” će nastaviti da izvještava o očajnom stanju u saobraćaju u Crnoj Gori i na taj način i dalje će biti glas građana kako Podgorice tako i Crne Gore.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com