“Gorštak” ponovo igra na svom terenu - Volim Podgoricu

“Gorštak” ponovo igra na svom terenu

Predsjednik FK „Gorštak“ iz Kolašina Đuro Milošević kazao je da je izuzetno zadovoljan što je kompanija „Beppler&Jacobson Montenegro“,u čijem sastavu posluju hoteli “Bianca Resort&Spa“ u Kolašinu i “Avala Resort&Villas“ u Budvi, prepoznala potrebu da pomogne njihovom klubu u momentu kad je u toku rekonstrukcija stadiona-terena.

„ Srećni smo da ponovo možemo da ugostimo kao domaćini mnoge ekipe, a donacija koju smo dobili od naših prijatelja – kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“ nam je veoma značajna jer su nam sa tim sredstvima pomogli da uradimo rekonstrukciju našeg stadiona. Prvo su nam 8 godina ustupali njihov teren i sad nam pomogli da napokon zaigramo ponovo i na našem.“, rekao je Milošević.

FK „Gorštak“ je u toku obnove terena napravio oko 200m tribine, Upravnu zgradu i ogradu, na ovom terenu su se na pripremama već oprobale ekipe Budućnosti, Koma kao i ruska ekipa mladih “Lokomotive”.

“ Na terenu svakodnevno treniraju pioniri i seniori našeg kluba i ove jeseni smo zauzeli 2. mjesto na prvenstvu fudbalskih regija, a uz bolje uslove očekujemo u budućnosti i još bolje rezultate”, dodaje na kraju Milošević.

2 komentara

  1. It is an excellent post and that i completely agree with that which you said. I’m trying to setup the Feed however i ‘m certainly not really pc literate. Might somebody let me know how let me set up the Feed and so i get notified associated with a new post? You have to clarify it within an simple method as I am getting aged.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com