OSUMNJIČENI ZA UBISTVO: Policije u regionu TRAGAJU za PODGORIČANINOM i drugovima! - Volim Podgoricu

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO: Policije u regionu TRAGAJU za PODGORIČANINOM i drugovima!

Crnogorska policija u saradnji sa partnerskim službama sprovodi proceduru raspisivanja potjernice protiv Marija Miloševića i njegovih drugova osumnjičenih za ubistvo Cetinjanina Radomira Đuričkovića (41), ali iako ona još nije raspisana, policije regiona već tragaju za njima, saznaju DN.

Operativna saznanja i prikupljeni dokazi istražnih organa navode na sumnju da je likvidaciju Đuričkovića, koji je 10. oktobra izrešetan u džipu “tiguan”, dok se vraćao kući u cetinjskoj Ulici IV proletereske, organizovao osumnjičeni Mario Milošević (35) za kojeg se vjeruje da se krije u Srbiji. Nezvanično, za upravljačem automobila “reno megan”, koji je presreo stradalog Đuričkovića, sumnja se da je bio Vukašin Vujačić (21). Policija sumnja da je u vozilu bio i Igor Mašanović (21), ali još se ne može sa sigurnošću potvrditi da li je upravo on ispalio smrtonosne projektile iz automata. Trojica mladića protiv kojih su prije dva dana podnijete krivične prijave su, u svakom slučaju, imala jasno podijeljene uloge a sumnja se da su radila po nalogu “kavačkog klana”.

Policija je nakon ubistva pronašla zapaljeni “reno megan” i u njemu automatsku pušku, pa je to bio glavni trag kojim su se vodili u prvim danima istrage. Uskoro su došli do vlasnika automobila koji je kazao da je nepoznatom mladiću prodao auto za 2.100 eura. Na osnovu njegovog iskaza, napravljen je foto-robot kupca automobila za kojeg se sada osnovano sumnja da je Vujačić.

Policija vjeruje da su on i Mašanović bili zaduženi i za nabavku automatske puške i municije, kao i da su nakon ubistva odvezli vozilo do mjesta gdje je zapaljeno.

Sagovornik DN iz policije kazao je da do sada prikupljeni podaci navode na sumnju da je riječ o plaćenom ubistvu, koje je organizovao Milošević, a po nalogu finansijera kotorskog “kavačkog” klana.

Poznato je da istražni organi sumnjiče ovaj klan za niz neriješenih likvidacija u Crnoj Gori i Srbiji, između ostalih i za ubistva Gorana Đuričkovića u Budvi i Gorana Radomana u Beogradu, rođaka i kuma stradalog Radomira Đuričkovića. Za obojicu ubijenih poznato je da su bili u sukobu sa kavačkim klanom zbog kokainskih poslova u Španiji, dok je slučajna žrtva tog kriminalnog rata bio bivši političar Saša Marković.

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Really rarely will i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. Your idea is outstanding, the issue is a thing that insufficient people are speaking intelligently about. I am very happy that we stumbled across this during my search for something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com