PODGORIČANIN SE KRIJE U BEOGRADU - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN SE KRIJE U BEOGRADU

Mario Milošević, osumnjičen za ubistvo Cetinjanina Radomira Đuričkovića, prema operativnim podacima crnogorske kriminalističke policije, krije se u Beogradu.

Kako je Pobjedi potvrđeno iz više izvora, crnogorska i srpska policija razmjenjuju podatke o Miloševiću.

Izvori iz istrage tvrde da je viđen u Beogradu i da se intenzivno radi na njegovom lociranju, a ključnu ulogu u tome imaju srpski istražitelji. Inspektori vjeruju da će se hapšenjem Miloševića, osim ovog slučaja, ,,kockice složiti“ i u skorašnjim ubistvima počinjenim na teritoriji Crne Gore.

Za sada, on se sumnjiči da su ga angažovali ,,kavačani“ da osmisli i organizuje likvidaciju Đuričkovića koji je bio blizak ,,škaljarskoj grupi“. Osim Miloševića, istražitelji intenzivno tragaju i za Cetinjanima Vukanom Vujačićem (21) i Igorom Mašanovićem (20) zbog sumnje da su učestvovali u egzekuciji.

Prema saznanjima Pobjede, inspektori ne isključuju mogućnost da je neko od njih i direktni izvršilac ubistva Đuričkovića. Vujačić je, kako istražitelji vjeruju, kupio automobil koji su koristili u krivičnom djelu, dok je Mašanović nabavio automatsku pušku kojom je likvidiran.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com