ŠOKANTNA ISPOVIJEST MADAM ŽELJKE IZ KOTORA : Nemam veze sa prostitucijom, nijesam ja kriva što su moje drugarice lijepe - Volim Podgoricu

ŠOKANTNA ISPOVIJEST MADAM ŽELJKE IZ KOTORA : Nemam veze sa prostitucijom, nijesam ja kriva što su moje drugarice lijepe

Crna Gora, balkanski Monako, iako nema Monte Karlo tenis open, u tivatskoj luci Porte Montenegro održava se ipak open koji se od riječi tenis razlikuje samo po jednom slovu. Takmičari su muškarci – političari i biznismeni svih vrsta i nacija, a takmičarke ljepotice, starlete, pjevačice, glumice, voditeljke i sve lijepe i zgodne žene koje vole da se zabave i zarade. Ne igra se na šljaci, ali šljaka se na vodi, uglavnom na jahtama koje su udaljene od obale, da uzdasi prilikom serviranja ne uznemiravaju obične turiste koji bi rado gledali, ali ne mogu da plate ulaznice.

Mediji tvrde da je organizatorka ovih “takmičenja” Željka Rolović iz Kotora, u narodu poznata kao kotorska “madam Željka”, žena koju već dva posljednja avgusta hapse zbog učešća u organizovanom lancu VIP prostitucije i posjedovanja narkotika. Željka, međutim, za sebe kaže da je “samo djevojka koja voli luksuz”.

Nisam kurva!

Slobodna kao ptica na grani, Željka skromno kaže: “Nisam kurva. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Kada vidim bogate muškarce, priđem im i družim se sa njima”.

Ipak, Rolovićeva je ljetos treći put “pala” kad su kod njene drugarice Eme Duhić pronašli sedam i po grama kokaina. Malo su ih saslušavali u policiji i odmah pustili. Normalno, jer je kokain bio za “ličnu upotrebu”, kako je rekao njen advokat Borko Vukašinović.

“Čemu frka, čim odeš na jahtu, odmah si kurva”

Januara ove godine Rolovićeva i Đuhićeva uhapšene su u Budvi zbog posjedovanja 13 grama marihuane, a tužilac se izjasnio da nisu počinile krivično delo.

Gospođica Đuhić je funkcionerka vladajuće stranke Mila Đukanovića i ovaj put je naivno strpala kokain u gaće, umjesto da ga baci u vodu, kao što bi uradio neko prevejan. Taman su ona, Željka i još nekoliko djevojaka koje samo-vole-luksuz krenule na jahtu “Afrodita”, ukotvljenu na otvorenom moru pod zastavom Kajmanskih Ostrva, gdje ih je navodno čekao neki “šeik” kad ih je na carini marine iznenadila policija.

– Čemu frka, čim odeš na jahtu, odmah si kurva – žali se Željka medijima.

– Mi smo te muškarce upoznale na koncertu u diskoteci “Top hil”. Sjedjeli smo zajedno u separeu. To je grupa Italijana, Engleza, Hrvata… Pao je dogovor da s njima krenemo na putovanje hrvatskim ostrvima. Zustavila nas je policija i kod Eme su našli sedam grama – objašnjavala je Željka.

Na primjedbu da je avgusta prošle godine hapšena zbog sumnje da se bavila organizovanjem elitne prostitucije i da je potpisala sporazum o priznavanju krivice, Željka više nema živaca.

Političare i djevojke viđali su isključivo na jahtama koje su isplovile. Na obali niko nije mogao da ih vidi zajedno.

– Ma ja i ne znam šta piše u tom sporazumu. Ovaj put to zaista nije imalo veze sa prostitucijom. Ja se time ne bavim. Jednostavno se skupilo dobro društvo. Bogati muškarci, lijepe devojke, ali to su moje drugarice. Nisam kriva što su lijepe – pravda se Željka.

Posle poilicijske akcije “Lutka” Željka Rolović je u istražnom zatvoru provela devet dana, nakon čega su je pustili da se, uz kauciju od 4.000 evra, brani sa slobode. Priznala je da je organizovala lanac elitne prostitucije na Crnogorskom primorju, u stanovima, hotelima i na jahtama. Političare i djevojke viđali su isključivo na jahtama koje su isplovile. Na obali niko nije mogao da ih vidi zajedno.

Izrečena joj je novčana kazna od 2.500 evra.

U igri su političari, fudbaleri, glumice, misice…

U oduzetom mobilnom telefonu i kompjuterima ove dame policija je prošle godine pronašla brojeve i mejlove najviših funkcionera srpskih stranaka SPS i DS. Iako su se dopisivali u šiframa, nije teško provaliti šta znače “vožnje”, a šta “novi kadrovi”!

Jedan, pod imenom “Cale”, spada u najviše funkcionere Dačićeve stranke i sa Željkom je dugo u kontaktu. “Ćelavi” im je zajednički prijatelj. Funkcioner Željku zove “darling”, ona njega “anđele”.

Anđeo se raspitivao da li može i neki Hrvat da dođe, a darling mu je rekla da može, ali za 1.000 evra.

– Kad je beg bio cicija – odgovorio je Cale.

Sada begovi, seksoljupci i fetišisti, direktor velike srpske državne kompanije, dugogodišnji poslanici i brojni srpski tajkuni drhte da Željka ne progovori kome je sve organizovala orgije na jahtama. Aktuelni ministar u srpskoj vladi raspituje se šta je Željka govorila u policiji. Tek što je izabran, a pisao je najlascivnije poruke i opisivao šta želi.

A za prostituciju na Crnogorskom primorju kažu da nikad nije bila potrebna reklama niti sajt. Odeš i posao sam dolazi. VIP klijentela plaća seks od 100 do nekoliko hiljada evra, zavisi od kalibra usluge. Najskuplje su top-starlete, pjevačice i glumice, uz plaćene avionske karte.

Misice naplaćuju 200 evra po satu, a TV voditeljke od 300 do 800. Zapravo, sve je dogovor. Na primorju je mnogo bogatih stranaca, galantni su, sa njima se jede najbolja hrana i piju najbolja pića.

Madam Željka je, vozeći “audi” koji je dobila od jednog srpskog ministra, za godinu dana zaratila sa svojom najboljom drugaricom Sorajom Vučelić i starletom Stanijom Dobrojević.

Željka Rolović nije usamljen slučaj organizovane prostitucije u Crnoj Gori. Za to znaju svi građani – osim policije.

Radila je po principu daj šta daš. Željka joj je našla nekoliko Rusa i Amerikanaca, a nezahvalna Soraja tvrdi da Rolovićevu nikad nije upoznala i da ova sve priča kako bi joj napakostila>

-To mi je rekao moj dečko Šareni – u svoju odbranu kaže starleta.

Željka Rolović nije usamljen slučaj organizovane prostitucije u Crnoj Gori. Za to znaju svi građani – osim policije.

Ako se i podnese neka krivična prijava, brzo se dolazi do nagodbe. Djevojke po cenu života ne odaju ko im je našao klijentelu i zaklinju se da sve to rade iz zadovoljstva. Kazne za makroe su blage, uglavnom novčane, a zarade visoke.

Međutim, Crna Gora je siromašnija sve više svakog dana, tako da se pojam elitna prostitucija dovodi u pitanje. Većina ljepotica koje dolaze u potragu za hiljadama evra prodaju svoje tijelo i za pet. Zovu ih “vaučerke” jer toliko košta vaučer za telefon.

Madam Željka ne brine o crnim danima, iako ima 39 godina. Dokazala se u poslu, ima skup imenik, dobro pamćenje i sama umije da zapne. Najzad, uvijek se nađe i pokoja plemenita poetska duša koja će sjaj i bedu kurtizana staviti u gusle.

Strašna tragedija

Imala sam deset godina kad je tata ubio majku i taštu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko mjeseci je to smišljao. Plakao je i dovodio muzičare da mu pjevaju pesmu ”Jedan dan života”, u potresnoj ispovijesti otkriva detalje porodične tragedije Željka Rolović.

– Majka me je rodila sa 16 godina. Sa 15 godina je zatrudinela, sa 16 je rodila mene, a sa 17 mog brata Željka… Roditelji su se stalno svađali i stalno mirili. Otac je mnogo, mnogo volio majku. Radila je kao čistačica u bolnici. Svi su je voljeli – priča Željka, koja kaže da je otac bio bolesno ljubomoran i da je vazda bio pijan, što je majku mnogo ljutilo.

– Kada čujemo muziku, znali smo da se tata vraća kući pijan. Vazda je nosio neke dinare, zove muziku da pjevaju u kući. On sjedi, pije za stolom, a dva tri čovjeka pored stola sviraju dok ne zaspi. Kada zaspi, oni odu.

Dodaje da je otac ponekad bio nasilan. Jednom je kolima razvalio dio bolnice u potrazi za njenom majkom, zbog čega je ležao i u zatvoru. A njenu majku je znao nekada i da udari. Pošto roditelji nikada nisu bili kod kuće, Željka i njen brat bili su zanemareni, konstatno na ulici, zbog čega su, kad su imali sedam i osam godina, završili u Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj kod Herceg Novog.
Željka se i tu, kako kaže, snašla. Krala je patike, sendviče, hranu, za oca rakiju i viski… Ali je učestvovala i u tučama i radila i mnoge druge skandalozne stvari, nezamislive njenim vršnjacima.

– Pokakila sam se jednoj maloj koja je spavala otvorenih usta. Ona me mrzjela… I ja joj u usta stavim govno dok svi spavaju. Govno. Jao, šta smo radili – ispričala je Željka, koja je sa 14 godina pobjegla iz doma.

Život u domu

Taj dom u Bijeloj za nezbrinutu djecu, tu je pored Herceg Novog. Pa, bogami, prvo sam tamo bila sa sedam-osam godina, pa su nas mama i tata uzeli na godinu dana. Onda su se ovi iz socijalnog žalili, pa su nas opet vratili. Onda nas opet vide kako tumaramo po ulicama, kuća zaključana, mi u jedanaest-dvanaest napolju noću čekamo. Građani prijave, kažu: “Evo ih opet djeca, niko ne vodi računa”, pa nas opet uzmu i stave u dom.

Njih nema kući, ja se šunjam, kradem, snalazim se, uzmem biciklo, donesem kući…

Opet su nas zatvorili u dom i od tada roditelji više nisu mogli da nas uzmu natrag. Dobili su zabranu. Majka mlada, tata lud, strašno.

Kao dijete sam krala, majko moja, niko me nije mogao prestići, nijedan lopov nije bio bolji. Znala sam kad se čovjek okrene šta misli. Ocu sam donosila i hranu i rakiju i viskije. Znate li vi koliko sam ja tada krala…

Šef prodavnice Milo je plakao, dođe tati da se požali, moj tata ga prebije. Tata je bio mangupast, bio je radnik u livnici. Onda je radio na pijesku, pa kao moler, vrijedan je bio čovjek, radio je i privatno i državno.

Imali smo pet-šest godina, gdje ćemo znati, pušteni ulici od poičetka, ni prohodali takoreći. Niko nije pazio na nas, ko Cigani smo bili. Kaže baba, kad dođem kod nje, uzmem blitvu, hoću sirovo da jedem. Ma ko Cigani smo bili.

U dječijem domu gde je bilo 260 štićenika, ja jedina ukradem patike, sednvič, u prodavnici stavim čajnu… Nema šta nisam imala. Kao dijete sam bila srećna ko i sad. Nesrećno djetinjstvo, a nemaš osjećaj da si nesrećan, da si zapostavljen. Svi su mi se ulizivali, a ja kraljica modna, sa najviše čokolada. A oni, svi oko mene u centru pažnje ne osjećaš se tužno, osjećaš se srećno.

Boravak u domu u Bijeloj bio je poitpuno normalan – imali smo školu i družili smo se sa svima ostalima. I bježali sa časova i krali. Svašta smo radili. Imali smo svi svoje grupice, klanove…

Pokakila sam se jednoj maloj koja je spavala otvorenih usta. Ona me mrzjela, šijala… Špijala je sve. I ja joj u usta stavim govno dok svi spavaju. Govno. Jao, šta smo radili. Ja sam znala da uveče kad odu vaspitači, jedno drugom vraćamo ko je šta zaslužio. Uveče su namještaljke. Znaš ono, ko je stariji, taj je šef odjeljenja, i onda uveče tuča.

Ako vidim za večeru slaninu, kažem: Marko, Janko, Andrea, meni dajte slaninu. Ja pojedem sedvič, oni gladni. Sve sam im uzimala najbolje, a zauvrat oni dobijaju čokoladu i budu srećni.

(Informer)

26 komentara

  1. Greetings I am so excited I found your weblog, I really found you by accident,
    while I was searching on Google for something else, Anyhow I am
    here now and would just like to say thank you for a incredible post and a all round thrilling blog
    (I also love the theme/design), I don’t have time
    to look over it all at the moment but I have saved it and
    also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read
    a lot more, Please do keep up the awesome jo.

  2. Heya this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to
    manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience
    so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  3. I love what you guys tend to be up too. This type of
    clever work and exposure! Keep up the excellent
    works guys I've included you guys to blogroll.

  4. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this
    website yourself or did you hire someone to do it for you?

    Plz respond as I'm looking to construct my own blog and would
    like to find out where u got this from. many thanks

  5. Hey, I think your website might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

  6. I all the time emailed this weblog post page to all my friends, for the reason that if like to read it after that my contacts will too.

  7. Its like you read my mind! You seem to know so much about this,
    like you wrote the book in it or something. I think
    that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of
    that, this is great blog. A great read. I will certainly be
    back.

  8. I'm impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that's both educative
    and amusing, and let me tell you, you've hit the nail on the head.

    The problem is something not enough folks are speaking intelligently about.

    I'm very happy I found this during my search for something concerning
    this. quest bars http://bit.ly/3C2tkMR quest bars

  9. Fantastic site you have here but I was wondering if you knew of any community forums that cover the
    same topics discussed here? I'd really like to be a part
    of community where I can get opinions from other knowledgeable people that share the same
    interest. If you have any suggestions, please let
    me know. Thanks! ps4 games https://j.mp/3z5HwTp ps4 games

  10. Hello there, I discovered your web site via Google even as
    looking for a related subject, your web site got here up, it appears great.
    I've bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply became alert to your blog via Google, and located
    that it's truly informative. I'm going to watch out for brussels.
    I'll appreciate in case you continue this in future.

    Numerous other people shall be benefited from your writing.
    Cheers!

  11. Heya! I realize this is sort of off-topic but I had to ask.

    Does operating a well-established blog such as yours require a massive amount work?
    I'm brand new to writing a blog however I do write in my journal everyday.

    I'd like to start a blog so I can share my personal experience and views online.
    Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring blog owners.

    Appreciate it!

  12. continuously i used to read smaller articles that also clear their motive, and that is also
    happening with this article which I am reading at this time.

  13. I savour, lead to I found exactly what I used to be taking a
    look for. You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a
    nice day. Bye

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com