PODGORIČANI SNIMILI SPOT: Uspori zbog onih koje voliš (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORIČANI SNIMILI SPOT: Uspori zbog onih koje voliš (VIDEO)

Rep grupa Otpisani u duetu sa Aleksandrom Cuzovicem Cuzom novom pjesmom salju poruku svim mladjim generacijama da oprezno voze i da sagledaju na zivot ispred svega za sve sto ih ponese zeljom.

“Ideju kao ideju za pjesmu i nismo dobili, gledajući svakodnevno sta se dešava oko nas. Sve više nesreća za kratak period nas je podstaklo da pošaljemo poruku gledajući realno sto nas je najviše i vuklo kroz muziku kojom se bavimo.”, kazao je član grupe Ćuzo za portal Volim Podgoricu.

https://www.youtube.com/watch?v=ctDZFfD3PgI

“Sve sto vidim i čujem pretvorim u stih i muziku radim od srca i mogu reći da sam jako zadovoljan prije svega što je ovo nas prvi spot koji smo uradili kao grupa, koja sad broji 5 članova.  Zahvaljujemo se svima koji su nam izašli u susret, da kažem za jednu od rijetkih tema uopšteno u muzici i nadam se da ce da se svidi toj mlađoj publici koja i najviše srlja u nepovrat muziku je radio Nemanja Gorasević, montažu naš drug iz grupe Iamin Šainovic, tekst Aleksandar Ćuzovic, Bobo Minić i moja malenkost.”, rekao je za naš portal član grupe Luka Bulatović.

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com