SVIMA JE GOVORILA DA JOJ JE ŽIVOT BAJKA: A onda je “princ” toliko prebio da joj je iščupao i jezik - Volim Podgoricu

SVIMA JE GOVORILA DA JOJ JE ŽIVOT BAJKA: A onda je “princ” toliko prebio da joj je iščupao i jezik

Karli Heger imala je sve. Upoznala je svog “princa na bijelom konju” i redovno je na društvene mreže postavlja njihove zajedničke slike. Svi su vidjeli koliko su srećni.

Ili su makar tako mislili.

Karli nije nikome govorila da je Rajan Kameron nasilan sve dok nije završila u bolnici. Doktori su morali da joj zašiju jezik natrag u usta jer ju je Rajan toliko krvnički tukao da joj je čupao jezik i odgrizao dio uha. Zapušio joj je nos kako ne bi mogla da diše dok se davila u krvi. Spasili su je prijatelji koje je Rajan namjerno ostavio ispred kuće i zaključao vrata. Uspjeli su da provale unutra i spreče da je ne ubije.

Istakla je da se bio nasilan u prošlosti, ali da je smatrala da bi njen odlazak samo pogoršao stvari.

Nasilnik Rajan Kameron, Foto: Youtube/Printscreen 

“Pokušala sam više puta da raskinem, a on bi čak prijetio da će ubiti mog psa. Bila me je sramota od porodice jer sam započela život s ovim čovjekom”, rekla je.

Sve srećne slike na Fejsbuku su bile samo iluzija.

“Nemojte nikada (nasilnicima) da im kažete da ste ništa i kako nemate gdje da odete. Uzeće vam sve i govoriće kako ne možete ništa da učinite. Budite sa prijateljima i radite bilo šta drugo”, rekla je Karli koja se uspješno oporavlja, a sa razlogom je podijelila svoju priču jer želi da skrene pažnju i na druge koji su u sličnom problemu.

(Kurir)

1 komentar

  1. Good website! I truly love how it is easy on my eyes it is. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS which may do the trick? Have a great day!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com