(VIDEO) Od beskućnika koji je bio zavisnik od heroina, postao je MILIONER! Evo kako! - Volim Podgoricu

(VIDEO) Od beskućnika koji je bio zavisnik od heroina, postao je MILIONER! Evo kako!

Kalil Rafati (46) vlasnik lanca zdravih barova podijelio je svoju životnu priču kako je postao multi-milioner.

Rođen u Toledu u Ohaju kao mali je pobjegao od kuće jer više nije mogao da trpi zlostavljanje. Bio je trgovac automobilima i moglo se reći da se snašao, kada mu je sreća opet okrenula leđa. Počeo je da diluje drogu da bi i sam postao heroinski zavisnik i beskućnik, izvještava Njujork Tajms.

Zamalo da je umro 2001. godine kada se namjerno predozirao na zabavi koju je priredio u svom domu u Malibuu. Rafati se bezuspešno borio sa zavisnošću sve do 2003. godine kada više nije bilo naznaka da će ikada voditi zdrav život i kada je dotakao dno.

“Više nisam mogao da kopam, sve moje lopate su bile slomljene”, izjavio je za Tajms.

Kada je otkrio sokove i superhranu, osjetio je da mu to može da mu promijeni život, otišao je na rehabilitaciju u Rivijera Rikoveri gde je osmislio recept za smuti napitak “Volverin” koji će postati zaštitni znak njegovih zdravih barova.

“Namjera ovih okrepljujućih sokova je bila da osobi u oporavku, pruži prijeko potrebnu snagu. Letargija na početku trezvenosti je brutalna, posebno posle duže zloupotrebe supstance”, objasnio je Rafati.

U svojoj autobiografiji “Zaboravio sam da umrem”, detaljno objašnjava svoje nevjerovatno životno putovanje od izgubljenog slučaja, do milionera koji je vlasnik zdravih barova po cijelom Los Anđelesu.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com