SPEKTAKULARNA PROSIDBA U DELTI: PODGORIČANIN na koljenima pred punim bioskopom, Milica ovo neće NIKADA ZABORAVITI (VIDEO) - Volim Podgoricu

SPEKTAKULARNA PROSIDBA U DELTI: PODGORIČANIN na koljenima pred punim bioskopom, Milica ovo neće NIKADA ZABORAVITI (VIDEO)

Podgoričani Milica i Filip koji su se juče zavjetovali na vječnu ljubav u Cineplexx-u sigurno će pamtiti ovaj momenat zauvijek, a pamtiće ga i oni koji su se zatekli u bioskopu!

Filip je, poslije čak sedam godina zabavljanja odlučio da zaprosi svoju djevojku Milicu, ali na neobičan način!

Za rođendan je odveo u Cineplexx, ali je prethodno napravio video i zamolio menadžment bioskopa da ga puste prije filma. I dok Milica nije ništa naslućivala, na platnu se pojavio video sa fotografijama ovog divnog para i počela je pjesma “Zagrli me”.

 

 

Šta je mogla Milica nego da zagrli Filipa i kaže – DA!

Uslijedio je aplauz, a onda su se pojavile i sestre i kuma.

Tim portala “Volim Podgoricu” čestita Milici i Filipu i želi da njihova ljubav vječno traje!

(Volim Podgoricu)

1 komentar

  1. Lijepo je da se mladi vole… nista ljepse od toga. Samo se pitam otkud tolika potreba da se to podijeli sa mnostvom ljudi, pa jos na portalima i drustvenim mrezama… Zar nije dovoljno to sto se na facebook – u objavljuje svaki detalj licnog zivota, nego se mora ici dalje i pred svima sa puuuno neukusa, krcmiti svoj zivot i najnjeznija osjecanja….

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com