NEODOLJIVO: Pogledajte reakciju bebe kad prvi put čuje majčin glas (VIDEO) - Volim Podgoricu

NEODOLJIVO: Pogledajte reakciju bebe kad prvi put čuje majčin glas (VIDEO)

Xander je dječak koji se rodio s velikim zdravstvenim problemima. Izgubio je sluh zbog krvarenja u mozgu. Šezdeset dana je bio na neonatalnom bolničkom odjeljenju na intenzivnoj njezi. Ovaj dječak iz američke države Georgie je rođen devet nedelja prije termina. Majka je snimila trenutak u kojem uz pomoć slušnog aparata Xander prvi put čuje njen glas.

Premda su joj kad se rodio u bolnici rekli da je Xander prošao slušni test, majka nije bila uvjerena. Znala je odmah da nešto nije u redu kada nije reagovao kao i ostala djeca. Napravili su novi test i zaključili da mu treba slušni aparat jer mu se zbog medicinskih komplikacija stanje pogoršalo.

“Trebalo je tri mjeseca da im dokažem da nešto nije u redu. Oni su samo mislili da se ponašam previše zaštitnički, ali se pokazalo da sam bila u pravu. Nikad nemojte podcjenjivati majčinske instinkte. Njegov sluh se neće pogoršavati, ali ni poboljšati, morat će stalno nositi slušni aparat”, rekla je majka.

U ovom simpatičnom videu vidi se dječakova reakcija na majčin glas i ona je jednostavno neodoljiva. Xander se na početku malo zbunio, a onda se počeo smijati što je oduševilo majku.

https://www.youtube.com/watch?v=PWw6IFuSD98

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com