Vuk i Jelisaveta ponovo zajedno, uskoro svadba! - Volim Podgoricu

Vuk i Jelisaveta ponovo zajedno, uskoro svadba!

Vuk Kostić (36) i Jelisaveta Orašanin (27) shvatili su da ne mogu jedno bez drugog! Glumci su na snimanju hit serije „Ubice mog oca“ obnovili vezu i za sledeću godinu planiraju svadbu, saznaje Kurir.

Vuk i Jelisaveta raskinuli su prošle godine, poslije pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu. On ima glavnu ulogu – policajca koji rješava brutalno ubistvo mlade djevojke, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu Radivojević, Vuk je privatno ponovo poludio za Jelisavetom. Kako saznaje Kurir od izvora bliskog paru, glumački par se ne odvaja i planira da dogodine vezu kruniše brakom.

Kolege su isprva bile zbunjene kada su ih vidjele zajedno, ali ubrzo su se navikle jer, kako kažu, bilo je veoma neobično zamisliti Vuka bez Jelisavete.
– Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo bilo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu – kaže jedna od koleginica sa snimanja serije, koja je željela da ostane anonimna.

Njihov kolega sa seta Tihomir Stanić kazao je za Kurir:
– Lijepo je što su obnovili vezu, drago mi je zbog toga. Ali ne želim previše da komentarišem – kratko je poručio Stanić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com