BRITANSKI TABLOIDI NAPALI NOVAKA: Doveo je gurua, sada liče na sektu - Volim Podgoricu

BRITANSKI TABLOIDI NAPALI NOVAKA: Doveo je gurua, sada liče na sektu

Novi udar na Novaka Đokovića iz Velike Britanije! Najkonzervativniji ostrvski tabloid, visokotiražni “Dejli mejl”, objavio je analizu Novakove saradnje sa Hozeom Pepeom Imazom, bivšim teniserom a sada duhovnim guruom, u kojoj se manje ili više direktno navodi da je najbolji teniser svijeta “doživio relativan tresak” u karijeri, da je potpao pod veliki uticaj čovjeka sa “čudnim idejama” i, čak, optužuje da njihovi susreti “na momente liče kao sastanak neke sekte”!

 “Dejli mejl” ne propušta da otkrije da se Novakov motiv da se obrati Imazu, “ubijeđenom u snagu meditacije i dugih zagrljaja”, zapravo krije u strahu od rastuće forme Britanca Endija Mareja koji pretenduje da posle dugo vremena skine srpskog tenisera sa prvog mjesta ATP liste. Britanski tabloid navodi da je Imaz “sve važniji, sve prisutniji u životu Srbina” i da zbog toga trpi saradnja sa njegovim trenerima Marijanom Vajdom i Borisom Bekerom koja je “bila fenomenalno uspješna, a sada je pod znakom pitanja”. To, koliko je “pod znakom pitanja” najbolje svjedoči informacija da će i Vajda i Beker biti uz najboljeg tenisera današnjice na završnom mastersu u Londonu.
 Pomenuti britanski tabloid pritom špekuliše, pozivajući se na “veoma pouzdane” ali neimenovane izvore, da Novak sa terena komunicira simbolima sa Imazom.

 

“Prisutnost slatkorečivog Imaza u Đokovićevoj blizini traje znatno duže nego Novakove nedavne teniske poteškoće. Kada je Đoković pobijedio Mareja u finalu Rolan Garosa, šampion je nacrtao srce na šljaci, a to je upravo srce simbol koji favorizuje Imaz. Novak je ove godine, takođe, počeo da slavi pobjede tako što bi približio dlanove grudima, a onda ih pružao ka svim tribinama. To su neki kritikovali kao ne baš najbolji gest, ali se i govori da je na to podstaknut na to od strane svog spiritualnog mentora”, tvrdi Novaku poslovično nenaklonjen tabloid.

Novak Đoković

Pepe Imaz na predavanju na kome su bila i dva brata Đokovića

“Na momente sve je ovo izgleda kao sastanak neke sekte. Sve to se događalo dok je Srbija gubila na svom terenu od Velike Britanije u četvrtfinalu Dejvis kupa. Đoković je tada bio odsutan sa duela, dok je Marej putovao u Beograd kao netakmičarski član ekipe, kako bi pružio svoju podršku”, pecka “Dejli mejl” Đokovića, koji o sektama svakako i ne razmišlja, a i u međuvremenu je postao ktitor crkve u Vučjem Dolu.

U istom ritmu, Britanske novine u cijelu priču miješaju i nikad potvrđene špekulacije o navodnoj ljubavnoj krizi između Novaka i Jelene, što je, inače, praktično demantovano osmjesima i zagrljajima na najnovijim paparaco fotografijama koje su ovih dana objavljene u medijima.

Srećni par: Novak i Jelena Đoković

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com