STAMATOVIĆ NEGIRA OPTUŽBE ZA UBISTVO SALETA MUTAVOG: Turistički sam boravio u Beogradu - Volim Podgoricu

STAMATOVIĆ NEGIRA OPTUŽBE ZA UBISTVO SALETA MUTAVOG: Turistički sam boravio u Beogradu

Podgoričanin Stevan Stamatović tvrdi da nema nikakve veze sa likvidacijom Aleksandra Stankovića ni pripremom atentata na srpskog premijera Aleksandra Vučića.

Stamatović je reagovao na pisanje srpskih medija, koji ga dovode u vezu sa najtežim krivičnim djelima počinjenim u prethodnom periodu u Beogradu, a koje se prenose od strane crnogorskih medija.

“Osim sto sam turistički boravio u Beogradu, sa tim gradom i kriminalnim aktivnostima u njemu nemam nikave veze. Ponajmanje sa ubistvima i pripremama atentata na srpskog premijera i njegovog brata. No, uprkos tome, mediji, ne vodeći računa o onima o kojima pišu, igraju se istražitelja i obmanjujući javnost “rješavaju” ubistva i pokušaje atentata, targetirajući me kao direktnog učesnika u tim krivičnim djelima. Isto kao što su mene izabrali, mogli su bilo kog čovjeka koji se uklapao u prljave planove interesnih struktura, željnih da me predstave kao državnog neprijatelja. Zato se nadam da će jednom morati da objasne istražnim organima za čiji račun skreću istragu u pogrešnom pravcu i koliko su plaćeni ti, očito naručeni tekstovi. Koliko je ozbiljno ono o čemu pišu, pozivajući se na “izvore iz istrage” najbolje pokazuje to što me nijedan drzavni organ Srbije ni Crne Gore nije kontaktirao, niti je za mnom raspisana potjernica”, piše u reagovanju koje je “Vijestima” dostavio Stamatovićev pravni zastupnik.

Stamatović je “novinarskom maštom” nazvao njegovo povezivanje sa zagoričkim i škaljarskim kriminalnim klanovima.

“Kada o nekome ne znaju ništa, novinari onda puste mašti na volju i ljude ubacuju u klanove. Nije mi jasno kojom metodologijim biraju koga ce svrstati u koji klan, ali ni sa jednim nemam veze”, napisao je Stamatovic.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com