STVAR OZBILJNA I TEŠKA: “Vučiću je poslata poruka da mu je život u opasnosti!” - Volim Podgoricu

STVAR OZBILJNA I TEŠKA: “Vučiću je poslata poruka da mu je život u opasnosti!”

Oružje koje je pronađeno u Jajincima zaslužuje posebnu pažnju, a premijeru Srbije Aleksandru Vučiću poslata je poruka da mu je život u opasnosti. To je izjavio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

“Vučiću je poslata poruka da mu je život u opasnosti. Činjenica je da pronađeno oružje zaslužuje posebnu pažnju. Uostalom, zbog propusta službi i obezbjeđenja ubijen je Zoran Đinđić. Stvar je veoma ozbiljna i teška, treba utvrditi odgovornost”, rekao je Dačić za današnji Srpski telegraf.

Na pitanje da li je, dok je ranije bio ministar policije, znao da Uprava kriminalističke policije ima špijuna, Dačić je rekao da nije.

“Ne. Nisam imao dobre odnose s direkcijom policije i nisu me o tome obavještavali. Radili su protiv mene. Moju dobrotu su tumačili kao moju slabost. Bolje da sam bio manje omiljen, a više poštovan”, kazao je Dačić za list.

1 komentar

  1. I’m impressed, I have to admit. Actually rarely will i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail within the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that not enough everyone is speaking intelligently about. My business is very happy i always stumbled across this at my find some thing about it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com