ADŽIĆ: Želimo da igramo čak i brzi centar iako nijesam bio pristalica toga - Volim Podgoricu

ADŽIĆ: Želimo da igramo čak i brzi centar iako nijesam bio pristalica toga

Budućnost respektuje Tiringer, ali isto tako želi da novom pobjedom nastavi seriju dobrih rezultata, kazao je na današnjem presu trener rukometašica, Dragan Adžić.    

Budućnost i Tiringer će u nedjelju odigrati utakmicu četvrtog kola A grupe Lige šampiona. Adžić je kazao da vjeruje da će Budućnost nastaviti sa kvalitetnom igrom i odigrati na nivou koji je dosegla u Njemačkoj.

Vjerujem da ćemo nastaviti sa kvalitetnom igrom i nivoom koji smo dosegli u Njemačkoj. Ove nedjelje smo dobro trenirali i bavili se stvarima koje moramo popraviti. Znamo što nas sve čeka tokom sezone, ne samo u nedjelji koja dolazi i vjerujem da ćemo kroz utakmice podići nivo i dočekati utakmicu sa Tiringerom, a i sljedećeg petka sa Mecom, u formi koja če nam omogućiti to prvo mjesto u grupi – kazao je Adžić i dodao da je zadovoljan zdravstvenim biltenom rukometašica:

– Zdravstveni bilten je dobar i djevoke rade, vjerujem da ćemo iskoristiti kvalitet protivnika i da smo dosadašnjim igrama uspjeli skrenuti pažnju i povratili povjerenje i želju da navijači dođu da nas prate – nešto što je prepoznatljivost ovog kluba svih ovih godina – vjerujem da ćemo imati punu dvoranu u nedjelju i pravu podršku, onakvu kakvu imamo već godinama u Podgorici, a zauzvrat djevojke i svi mi ćemo dati svoj maksimum da to bude sa obje strane onako kako treba i kako je bilo do sad. Nema puno utakmica u „Morači“ sa ovim novim sistemom takmičenja, i vjerujem da će ljudi koji vole rukomet u Crnoj Gori biti u Sportskom centru u nedjelju u 17 sati.

On je naglasio da Budućnost želi da ove godine igra brže.

Želimo da igramo čak i brzi centar iako nijesam bio pristalica toga. Najviše volim da ne primimo gol, ali bavimo se i tim segmentom. Siguran sam da će uz dobar rad i kvalitet to biti prednost ove godine kada dođu pravi mečevi – kazao je Adžić.

Budućnost je prvi međusobni duel dobila 32:26, a u dosadašnjem dijelu takmičenja u A grupi ostvarila je maksimalan učinak. Savladala je i Mec pred svojim navijačima 21:19 i Glasverket u gostima 30:23. Tiringer je, osim od Budućnosti, izgubio i od Meca 25:18, dok je jedini trijumf upisao protiv Glasverketa 24:16.

Nedjeljni duel u dvorani „Morača“ igra se od 17 sati. Organizatori pozivaju navijače da dođu u što većem broju i podrže rukometašice, jer su pripremili i prikladne poklone.

(REPREZENTACIJA.ME)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com