Sapunica o Bredu i Anđi dobila neočekivani obrt - Volim Podgoricu

Sapunica o Bredu i Anđi dobila neočekivani obrt

Bred Pit je podnio zahtjev za zajedničko starateljstvo nad djecom, čime se razvod između njega i Anđeline Žoli zahuktao. Do ovog preokreta došlo je nakon što je glumica tražila potpuno fizičko starateljstvo nad svom djecom.
 Sva djeca su trenutno kod Anđeline, a strani mediji navode da Paks i Šajlo žele da žive sa ocem. Anđelina ima privremeno starateljstvo, dok sud ne donese finalnu odluku.
 Djeca su žestoko podjeljena iako su se roditelji navodno potrudili da ih zaštite od pritiska medija i skandala koji okružuje nekada najpoznatiji holivudski par.

Glumica sa djecom trenutno živi u iznajmljenoj vili u Malibuu, iako bivši supružnici u blizini imaju dva velika imanja. Priča se da Anđa izbjegava svaki mogući susret sa Pitom. Njihov 15-godišnji sin Medoks ne želi da vidi oca posle incidenta u avionu kada je Pit navodno bio nasilan prema njemu. Američki mediji pišu da mu je Medoks tada odbrusio da mu više nije otac.

“Paks i Šajlo su oduvek bili vrlo bliski i oboje se bolje slažu sa Bredom, nego sa majkom”, kazao je neimenovani izvor za američki časopis OK!

Svjetski tabloidi prenose kako je glumac Bred Pit nekoliko puta primjećen ispred jedne klinike u Los Anđelesu, što je povuklo mnogo spekulacija da li je i od čega glumac bolestan.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com