DOČEK NOVE GODINE U CRNOJ GORI: Evo ko će zabavljati PODGORIČANE, BUDVANE, BARANE… - Volim Podgoricu

DOČEK NOVE GODINE U CRNOJ GORI: Evo ko će zabavljati PODGORIČANE, BUDVANE, BARANE…

Crnogorci godinama unazad ne štede na izvođačima i za ovogodišnji doček Nove godine će dati brdo para.

Da veliki broj domaćih pjevača po nastupu u klubu ili kafani uzme između 2.000 i 10.000 eura odavno nije tajna, ali ono o čemu se uvijek spekuliše jeste cifra za koju najpoznatija imena estrade pjevaju za doček Nove godine!

Mi smo istraživali i saznali da će većina velikih zvijezda i ove godine pjevati tamo gdje je ponuda najbolja – u Crnoj Gori, mahom na primorju.

 

Kako smo saznali, ko se uputi na doček kod nas moći će u noći 31. decembra, 1. januara i 2. januara da čuje Severinu, Željka Joksimovića, Draganu Mirković, Harisa Džinovića, Acu Lukasa, Aca Pejovića, Sašu Matića, Jelenu Tomašević, Hari Mata Harija i Sergeja Ćetkovića.

 

S obzirom na to da većina pjevača sa ovog spiska za doček uzima između 40.000 i 80.000 hiljada eura dolazimo do vrtoglavo visoke cifre i to samo ako računamo nastup za doček Nove godine, 31. decembra.

 

Međutim, kako smo saznali, pojedini izvođači koje smo naveli u Crnoj Gori imaju zakazane dvije, a neki čak i sve tri noći (doček i dvije reprize). To znači da zbir honorara za tri dana ovih izvođača doseže do nevjerovatnih 1.000.000 eura!

Ono što je interesantno jeste da ovaj spisak još uvijek nije zvanično gotov, što znači da se još domaćih izvođača može naći u Crnoj Gori gdje smo, kako se čini, po pitanju novca najgalantniji. Pjevači to izgleda vole.

DOČEK NOVE GODINE: Evo KO će zabavljati PODGORIČANE

Nenad Knežević Knez i Zoran Kalezić uvešće stanovnike Podgorice, i one koji se opredjele za doček u glavnom gradu u novu 2017. godinu, prenosi MNE magazin.

Crnogorske muzičke zvijezde nastupiće na Trgu nezavisnosti.

Za 1. januar Glavni grad je najvio nastupe benda “Miligram” i Stevana Faddy-a.

Više detalja biće poznato na konferenciji za novinare najavljenoj za sjutra.

BAJAGA I SEVE U CRNOJ GORI: Evo gdje će dočekati NOVU GODINU !

Za one koji odluče da novogodišnje dane provedu u Baru, Turistička organizacija Bar i Opština Bar pripremili su raznovrsni program koji će trajati od 26. decembra do 2. januara, a za zabavljanje publike tokom dočeka angažovani su Katapult i Severina Vučković, a za reprizu sjutradan, biće zaduženi Akademija i Bajaga i instruktori, prenose “Vijesti”.

Pored ovih koncerta koji će 31. decembra i 1, januara, biti održani na trgu Vladimira i Kosare, u program “Barski novogodišnji hepening” učestvovati crnogorski i regionalni izvođači različitih muzičkih žanrova, među kojima su etno, narodna, rep, pop i rok.

Prvih pet dana program će počinjati u 19 i trajaće do 22 sata, dok će 31. decembra dan početi zabavom za najmlađe u 13 časova, a koncerti u 21 sat.

U subotu 26. Decembra, na trgu u Baru nastupiće KUD “Jedinstvo” i klapa “Jedinstvo”, kao I EG “Zora” I EG “Luča” i Pljevaljski tamburaši, dan kasnije KUD “Rumija” i Haris Babajić, Ema Čivović i Ibrahim Mekić, a 28. KUD “Sv.J. Vladimir”, “Tatamata” bend i barski sastav “Grim”.

U utorak 29. Decembra biće održani koncerti “Habanera”, Darka Martinovića i Padrino benda, a dan prije dočeka, 30. Decembra nastupiće Rajko Joličić, Nemanja Bogićević, Andrea Demirović i kotorski hip hop duo “Who See”.

“Pored muzičkog dijela, na trgu koji će biti okićen i ukrašen, biće postavljeni i brojni štandovi na kojima će posjetioci moći da degustiraju i kupe barske specijalitete, a TO Bar će u saradnji sa hotelima i turističkim organizacijama pripremiti sedmodnevni, petodnevni i trodnevni aranžman koji će biti dostupan svima koji žele da novogodišnje praznike provedu u Baru”, kazali su iz organizacije.

Prema njihovim riječima, u saradnji sa NTO i LTO Budve, Tivta i Herceg Novog, Barski novogodišnji program biće promovisan na konferencijama za medije od 16. novembra do 6. decembra u Podgorici, Beogradu, Trebinju, Dubrovniku, Tirani, Skadru, Ljubljani i Zagrebu.

U susret pranizicima, najavljene su i sljedeće manifestacije: 10. Krajinska koštanijada, 19. novembra u Ostrosu, 15. Maslinijada, 26. i 27. novembra u Starom Baru i 20. Festival vina i ukljeve, zakazan za 10. i 11. decembar u Virpazaru.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com