Početna » NOVOSTI » Društvo » CEDIS: Isključenja zbog ugradnje novih brojila
nova brojila

CEDIS: Isključenja zbog ugradnje novih brojila

Nova elektronska brojila od ponedjeljka 14.novembra do petka 18.novembra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 18.11

– Kakaricka gora

Berane 14.11-18.11

– Luge 1, 2, 3, 4

– Voja Maslovarića

– Jasikovača

– Talum

– Beran selo

– Vuka Karadžića

– Pešca

– Novo naselje

– Meterizi

– Glavice

– Gusinje

– Izbjegličko naselje

-Brezovica

– Jasikovača

Bar 16.11-18.11

– Brca

– Zelen bb

– Cara Dušana

Ulcinj 14.11-19.11

– BST Femići – Štoj

Kotor 14.11-19.11

– STARI GRAD (razne lokacije)

– Škaljari

– Pijaca

 

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

 

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Beko, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ul. Miljana Vukova, dio ul. Novaka Miloševa i dio ul. Slobode (dio oko nekadašnjeg Beka).

-Zbog radova u reonu trafostanice Beogradska 2, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Vukice Mitrović I dio Beogradske.

– Zbog radova u reonu trafostanica Donji Kokoti 1 i Donji Kokoti, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Donjih Kokota.

Cetinje

-Zbog radova u trafostanicama, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 10.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bolnica „Danilo I“, dio Ivanbegove ulice, naselje Crna Greda i potrošači iznad Kružnog puta.

Podgorica I Danilovgrad

-Zbog radova na dalekovodu Novo Selo, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandićke, Lužnica, Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Mokanje kao i preduzeća Savović, Selekt, Jovanović i Volmont.

 

Nikšić

 

-Zbog radova na mreži, u petak 18.novembra, u terminu od 9.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji žive u naselju pod Trebjesom i bulevaru Vuka Karadžića.

 

Pljevlja

 

-Zbog  radova na niskonaponskoj mreži, u petak 18.novembra,  u vremenu: od 10:00 do 16:00 h, bez napajanja električnom energijom biće potrošači na područiju: Dolovi, Deveta, Male Krće,Ljutići.

 

Rožaje

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bandžovo Brdo, u petak 18.novembra, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bandžovo Brdo.

 

Kotor

 

-Zbog radova u trafostanici Tripković, u petak 18.novembra, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u dijelu Dobrote u blizini Palate Tripković.

 

Ulcinj

 

-Zbog radova u trafostanici Ćirovići, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Ćirovići.

 

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Check Also

Djelovi gradova bez struje

  Zbog planiranih radova na mreži u četvrtak 16. novembra, bez napajanja električnom energijom će ...

Danas u ovim djelovima grada neće biti struje

Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila radova na ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *