PODGORICA: U Delti u toku sajam Pet&Vet, veliko interesovanje za udomljavanje štenaca - Volim Podgoricu

PODGORICA: U Delti u toku sajam Pet&Vet, veliko interesovanje za udomljavanje štenaca

U podgoriškom šoping molu Delta City u toku je drugi sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, pod nazivom Pet&Vet, koji organizuje podgorička agencija Memento marketing i komunikacije.

 Tokom prvog dana sajma, u subotu, vladalo je veliko interesovanje za udomljavanje štenaca, ali i za bogatu ponudu učesnika sajma. U atrijumu Delte svoju ponudu predstavljaju PVU MontVet, Versele-Laga (Stratus d.o.o), Happy Dog, Josera Montenegro, Vrtni centar Kalia- Sve za kućne ljubimce, Poljo-Vita (Veterinar d.o.o), ZOO Tropiko Plus i Kuće za ljubimce,  dok NVO Spas, NVO Ruka-Šapi i Sklonište za napuštene životinje Mali Raj promoviu udomljavanje i odgovorno vlasništvo.U dječijem kreativnom kutku u subotu je održana nagradna igra “I ja želim ljubimca” tokom koje su mališani crtanjem izražavali svoju želju da postanu vlasnici ljubimca. Nagradu, papagaja, koju je obezbjedio pet šop ZOO Market, osvojili su brat i sestra, Andrija i Sofija Vukčević. Ova nagradna igra održava se i danas, a mališani će imati priliku da osvoje zlatnu ribicu.

Osim udomljavanja mačića i štenaca, koje, zbog velikog interesovanja, volonteri nevladinih organizacija Ruka šapi i Spas organizuju tokom cijelog dana, danas se na sajmu organizuje i veterinarsko savjetovalište. Gosti sajma, doktori veterinarske medicine Stanica Lalićević  i Viktor Abramović, na raspolaganju su za stručno konsultovanje svim zainteresovanim vlasnicima kućnih ljubimaca, kao i onima koji žele to da postanu.

Danas u 19 sati biće održano i finale nagradnog konkursa “Upoznajte mog ljubimca” tokom kojeg će 11 vlasnika predstaviti svoje ljubimce pred stručnim žirijem. Prvi dio ovog konkursa održan je na facebook stranici Pet&Vet gdje je 26 učesnika poslalo fotografije i tekst koji opisuje njihove ljubimce, a fanovi stranice su glasanjem, odnosno lajkovanjem odabrali finaliste. Svi učesnici finala osvojiće poklone koje su obezbjedili učesnici sajma, a žiri će proglasiti pobjednike u kategorijama Najponosniji vlasnik, Najbrižniji vlasnik i Najsimpatičniji ljubimac.

Sajam će biti zatvoren večeras u 21:30h.

(Analitika)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com