SARA DŽESIKA PARKER PRIZNALA: Evo zbog čega sam se pokajala u seriji “Seks i grad” - Volim Podgoricu

SARA DŽESIKA PARKER PRIZNALA: Evo zbog čega sam se pokajala u seriji “Seks i grad”

Iako je u glumačkim vodama još od ranog detinjstva, holivudska zvezda Sara Džesika Parker (51) je svetsku popularnost stekla ulogom u planetarno popularnoj seriji “Seks i grad”.

Rola Keri Bredšo, osim što je ustoličila kao jednu od najplaćenijih glumica A liste, donijela joj je i status modne ikone.

Iako je serija snimana prije 18 godina, o kreacijama koje je Sara, odnosno Keri u seriji nosila i dan danas se priča. Ne postoji žena koja ne bi poželjela da zaviri u ormar najpopularnije kolumnistkinje Njujorka.

U nedavnom intervjuu za The EDIT, popularna glumica je izjavila da ipak postoji nešto zbog čega se kaje u vezi sa ovom popularnom serijom.

Naime, Parker je izjavila da joj je beskrajno žao što nije pravila više fotografija sa seta, baš zbog divne odjeće koju je imala priliku da nosi.

“Trebalo je da fotografišem ta svoja iskustva, ali nisam htjela da se namećem, niti nekoga da pitam “Da li biste bili ljubazni da me slikate?”. Ili “Da li bi vam smetalo samo da fotkam ovo?”. Definitivno je trebalo da se više fotografišem”, izjavila je glumica.

Sve one cipele, haljine, neobični aksesoari koje je tako brižljivo birala stilistkinja serije “Seks i grad” Patriša Filds, iako ih žene širom svijeta dobro pamte, ostale su dokumentovane samo na filmskoj traci.

Treba imati i u vidu da je to bilo drugo vrijeme, kada se nisu pravili selfiji, niti su postojale društvene mreže, kada fotkanje nije bilo svakodnevna pojava.

Gloria

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com