TEO ŠUTNUO CECINU ĆERKU: Mala, rekao sam, bez novinara! - Volim Podgoricu

TEO ŠUTNUO CECINU ĆERKU: Mala, rekao sam, bez novinara!

Košarkaš moskovskog CSKA je naslednici Cece Ražnatović saopštio da više nisu zajedno i spustio slušalicu.
Posle samo dva mJeseca zabavljanja, kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić ostavio je Anastasiju Ražnatović, ekskluzivno saznaje Kurir.Razlog nije udaljenost između Moskve i Beograda već njegovo često prisustvo u medijima zbog ćerke Cece Ražnatović.

Prema riječima našeg izvora, sportisti se to smučilo i zato nije želio da nastavlja romansu sa naslednicom najveće balkanske zvijezde, već je s njom raskinuo ni manje ni više nego preko telefona.

– Bio je siguran da veza s Cecinom ćerkom neće biti pod lupom javnosti jer su je i otpočeli u Moskvi. Zato je i želio tamo da se viđaju kako bi izbjegao novinare. Ali vest o njihovoj romansi u Srbiji je odjeknula kao bomba i od tada su počele nevolje! Posvađali su se zbog toga, ali su se brzo i pomirili. Tačnije, Anastasija je Teu objasnila da ona nema veze s tim što mediji pišu i nastavili su da se čuju i dopisuju – priča naš sagovornik.

Međutim, bura se nije stišavala. Teo je bio više na estradnim stranama nego na sportskim, svaka Anastasijina riječ je povezivana s njim, i to je prevršilo svaku mjeru za njega!

– Jedno veče je jednostavno prelomio. Sedeo je s društvom i samo je uzeo mobilni, pozvao ju je. Bio je kratak i jasan: „Mala, jesam li ti rekao, bez novinara!“ Samo je to rekao i prekinuo je vezu. Cecina ćerka nije željela više da mu se pravda. Pomirila se s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, okrenula drugi list i nastavila svoj život – završava naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Anastasiju, ali ona nije odgovarala na naš poziv. Poslali smo joj i SMS poruku s konkretnim pitanjem, na koje ona nije odgovorila. S druge strane, njena majka juče je bila nedostupna za komentar.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com