DRAMA PORODILIŠTU: Nožem napao i isjekao porodilju! - Volim Podgoricu

DRAMA PORODILIŠTU: Nožem napao i isjekao porodilju!

Nezapamćena drama odigrala se sinoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Tridesetjednogodišnji muškarac ušetao je u porodilište i nožem napao porodilju (32), s kojom je bio u vanbračnoj vezi. Kako je  potvrđeno iz više izvora napad se dogodio oko 18.20 sati, a nasilnik je porodilju posekao nožem po desnoj ruci. Nakon toga je pobegao, ali ga je 19 časova policija ga je pronašla i uhapsila.

“Nasilnik je lociran u blizini zgrade porodilišta. Kada je vidio policiju ponovo se dao u beg, ali je brzom intervencijom policijskih službenika savladan i lišen slobode”, rekao je izvor.

Nakon hapšenja nasilnik je pretresen i tom prilikom kod njega je pronađen nož za koji se vjeruje da je korišten u napadu. Nož je oduzet i biće upućen na vještačenje, a 31-godišnjak je sproveden u policijsku stanicu na dalju kriminalističku obradu.

O cijelom slučaju obavešteno je Okružno javno tužilaštvu u Banjaluci koji je slučaj okvalifikovalo kao krivično djelo nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici, jer je napadač sa žrtvom živeo u vanbračnoj zajednici.

(nezavisne.com)

2 komentara

  1. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

  2. I discovered your blog internet site online and appearance a couple of your early posts. Always maintain within the really good operate. I simply additional encourage RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading far more on your part at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com