MOSKVA ODGOVORILA CRNOGORSKOM PREMIJERU: Evo šta su poručili - Volim Podgoricu

MOSKVA ODGOVORILA CRNOGORSKOM PREMIJERU: Evo šta su poručili

Novi premijer Crne Gore Duško Marković je, predstavljajući ekspoze, istakao da će naša Vlada nastojati da prevaziđemo nerazumijevanja u odnosima sa istorijskim saveznikom – Rusijom. Danas je stigao odgovor Moskve na tu poruku Markovića.

“Naša zemlja je otvorena za konstruktivan dijalog sa svim zemljama, uključujući i Crnu Goru. Želimo da se nadamo da će rusko-crnogorski odnosi, koji se sada prolaze kroz teška vremena, biti građeni na uzajamnom poštovanju i povjerenju”, kazala je  portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova.

Ona je tako odgovorila na pitanje novinara Bete o tome šta misli o izjavi Markovića, prenosi portal RTCG.

Zaharova je dodala da Moskva očekuje od Podgorice “izbalansirani pristup” i “praktične korake na uklanjanju pretpostavki za dalje nakupljanje negativnosti u bilateralnim odnosima”.

2 komentara

  1. Zaigrace mecka i pred DrPeS kucom upravo ubrzo. Dragi gradjani prisustvujete zadnjim cinovima Realitija – Pokradi Drzavu za 27 ljeta! Priuceni, udbasi, policajcici koji su sljegli iz pecina i brdah, prije par godina, i nosili radijatore iz stanova, sijalice, cesme, uticnice… Eto ko trci poslijedni krug drame – Dictator is Down!!!! Nije vise moga nac od 670 000 ljudi nijednog normalnog, obrazovanog, doktora, profesora… Nego ovog udbasa, i policajca?!!!! WTF?!

  2. I definitely wanted to compose a quick comment to be able to express gratitude to you for all of the amazing advice you are writing on this site. My time-consuming internet search has now been honored with excellent insight to share with my co-workers. I would suppose that we website visitors actually are truly endowed to be in a fantastic community with very many outstanding people with insightful secrets. I feel somewhat fortunate to have come across your entire web site and look forward to some more amazing times reading here. Thank you once more for everything.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com