NEZAPAMĆENA DRAMA U PORODILIŠTU: Muž nožem isjekao ženu koja nosi trojke! - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆENA DRAMA U PORODILIŠTU: Muž nožem isjekao ženu koja nosi trojke!

Prava drama odigrala se u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, u Banjaluci, kad je muškarac (31) napao nevjenčanu suprugu (32) i nožem je isjekao, a ona je kasnije rodila trojke!

Prije dva dana, oko 18 sati, čovjek je ušetao u banjalučko porodilište i u hodniku je napao ženu s kojom je bio u vanbračnoj vezi. Nasilnik je nesrećnu trudnicu isjekao nožem po desnoj ruci, a nakon toga pobjegao. Međutim, policija ga je brzo pronašla i uhapsila.
– Nakon hapšenja nasilnik je pretresen i tom prilikom kod njega je pronađen nož, za koji se vjeruje da je korišćen u napadu. Nož mu je oduzet i biće upućen na vještačenje, a muškarac je sproveden u policijsku stanicu na dalju kriminalističku obradu – rekao je izvor iz istrage za medije u Banjaluci, a o cijelom slučaju obaviješteno je Okružno javno tužilaštvo.

U klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC RS potvrdili su da je porodilja koju je napao nevjenčani suprug potom rodila tri zdrava dječaka, ali negiraju da je napad izvršen nožem.
– S pacijentkinjom sam razgovarala lično i ona je u sasvim urednom stanju, onoliko koliko je to moguće posle neprijatne situacije, kojih je dosad bilo mnogo. Tražila sam da vidim povredu, to je jedna ogrebotina, koja ne može ni da se vidi jasno ako se ne zagledate. Nalazi se s unutrašnje strane dlana na srednjem prstu – kazala je Vesna Ećim Zlojutro, načelnica klinike za ginekologiju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com