NAJBOLJE I NAJJEFTINIJE SKIJANJE U CRNOJ GORI: Nećete vjerovati da su ove CIJENE MOGUĆE - Volim Podgoricu

NAJBOLJE I NAJJEFTINIJE SKIJANJE U CRNOJ GORI: Nećete vjerovati da su ove CIJENE MOGUĆE

U Javorovači su spremili i izuzetno povoljan novogodišnji paket od 30.12.2016 – 3.01.2017g po cijeni od  165€/po osobi sa popustima za djecu, a cijena za doček Nove godine je 50 eura po osobi

Ako razmišljate kuda na skijanje ove zime, želite da uživate u dobrim stazama, smještaju i hrani,  i da sve to ne bude skupo, ovo mjesto je dokaz da je to – moguće.

Ski centar Javorovača na Žabljaku pružiće vam sve nabrojano, a pored toga uživaćete na predivnom Žabljaku pokrivenom snijegom. I naravno, neizostavno, dobri domaćini, srdačno osoblje i dobri učitelji skijanja. Ukoliko, međutim, želite da svom djetetu priuštite bezbjedno i zabavno skijanje ili profesionalnu školu skijanja, Javorovača ima nevjerovatnu ponudu – skijaške kampove za djecu od 7 do 12 godina po cijeni od samo 245 eura koja uključuje – bukvalno sve.

Vuk Popović
Vuk Popović

Direktor Ski centra Javorovača, Vuk Popović, kaže da nisu odustali od poslovne politike da pruže najbolju uslugu po cijenama koje će biti pristupačne svima. Tako ove godine organizuju kampove za djecu, za koju je obezbijeđena najbolja usluga, sa vaspitačima 24 sata dnevno, medicinskom negom, škole skijanja, ski oprema, zabavni sadržaji.

-Djeca će imati bukvalno sve, obaveza roditelja je samo da ih dovedu i da poslije sedam dana dođu po svoje male skijaše. Kako bismo promovisali skijanje i omogućili što većem broju djece da nauče da skijaju i da provedu dio rasusta na snijegu, cijena je izuzetno povoljna, 245 eura i pokriva bukvalno sve troškove, od smještaja i hrane, do ski opreme i ski pasa, školu skijanja i druge zabavne aktivnosti, kaže Popović. On dodaje da se nada da će ih “nebo pogledati” ove godine, te da će biti dovoljno snijega.

Obzirom da se radi o maloj djeci, kako ste organizovali brigu o njima?

-Djeca su pod nadzorom 24 sata, čak u svakoj sobi sa njima spava vaspitač. Ski kamp obuhvata smještaj na bazi punog pansiona za užinama između obroka, školu skijanja u trajnju od 5 sati dnevno, skijašku opremu, ski pass, zabavni program u popodnevnim i večernjim satima – karaoke, kviz, igre razmišljanja…

U toku 7 dana djeca će imati moguđnost sportskih aktivnostu u SD Durmitor gdje će moći upražnjavati dvoranske sportove, košarku, stoni tenis, gimnastiku, odbojku… Takođe imaće mogućnost takmičenja u bouwlingu. Želim da naglasim da nam je jelovnik za djecu spremila poznati nutricionosta dr Ljiljana Žižić, a kada su u pitanju grupe iz vrtića, spremamo hranu prema njihovom jelovniku, kaže Popović.

Naglašava da su u Javorovači, prije svega posvećeni tome da djeca budu bezbjedna, da nauče da skijaju i da im bude ugodno u svakom pogledu.

Javorovača ima izuzetnu ponudu i za odrasle, kao i za porodice. Posle dužeg vremena u Crnu Goru stižu gosti iz Dubrovnika koji će doći na zimovanje upravo u Javorovaču.

-Iz Dubrovnika nam stižu dva autobusa i nadamo se da je ovo tek početak. Prostora za saradnju ima mnogo jer je Žabljak najbliži skujaški centar Dubrovčanima, kaže Popović.

Javorovača ima dva ski lifta veliki (sidro) dužine 550m i beby lift dužine 150m, a cijene ski pasa su izuzetno povoljne. Cijena ski pasa je za odrasle jednodnevni – 8,00 eura, dječiji jednodnevni – 5,00 eura, odrasli sedmodnevni – 48,00 eura, dječiji sedmodnevni – 30,00 eura.

javorovaca01

Ski centar Javorovača u svojoj ponudi ima:

–          10 soba ( 35 kreveta )

–          Dva ski lifta i uređene ski staze ukupne dužine oko 2000m

–          Restoran sa terasom i ski baštom

–          Ski školu – 7 učitelja skijanja sa međunarodnim licencama

–          Ski servis-renta ( 250 kompleta skija za alpsko i nosrdisko skijanje )

–          Noćno skijanje i zabave na otvorenom

–          Prodavnica sportske opreme ELAN

Sobe su dvokrevetne i četvorokrevetne (duplex), svaka soba ima kupatilo, WF, TV. Mogućnost pomoćnih ležaja.

Cijena smještaja na bazi polupansiona je 28,00e/po osobi, popust za djecu od 2-7g 50%, od 7-12g 30%

javorovaca02

Restoran je kapaciteta 100 mjesta, sa restoranskim dijelom i cafe-om sa otvorenim ognjštem. Takođe otvorena nadkrivena terasa i ski plaže daju idealan ugođej za sunčanje i odmor.

javorovaca0

Preko 30 godina iskustva ski školu koju organizuje Ski centar Javorovača svrstava u jednu od najstarijih ne samo u zemlji već i na prostoru EX YU.

Ski školu vode bivši skijaši koji su svoju karijeru nastavili edukaciom škole skijanja. Učitelji posjeduju nacionalne i međunarodne licence.

Cijena škole skijanja kreće se od 10,00e/h za grupnu nastavu do 20,00e/h za individualnu nastavu.

-Posjedujemo jedan od prvih ski servisa u zemlji koji je otvoren 1996 godine. U našem ski servisu možete vršiti montažu skija, oštrenje ivica, reparaciju, peglanje klizne ploče, servis gojzerica… Servis se nalazi na istoj lokaciji od svog otvaranja preko puta benziske pumpe. Savjet, da se na skijama treba uraditi mali servis minimum dva puta zavisno od korišćenja. Takođe, na istoj lokaciji i u novootvorenom na samom skijalištu Javorovača možete iznajmiti ski opremu. Posjedujemo preko 250 kompleta ski opreme za alpsko i nordisko skijanje, kaže Popović.

On dodaje da u ponudi imaju noćno skijanje na velokoj stazi po cijeni od  5,00 eura.

-U toku je i montaža klizališta, ali još uvijek nije sigurno da ćemo uspjeti da ga pripremimo za ovu sezonu. Ako se to desi, imaćemo za ovu godinu eksperimentalno veličine 9 x 15 metara, a već za sledeću godinu oko 350 metara kvadratnih, takođe po veoma prisutpačnoj cijeni od 5 eura za dva sata.

U Javorovači su spremili i izuzetno povoljan novogodišnji paket od 30.12.2016 – 3.01.2017g po cijeni od  165€/po osobi sa popustima za djecu, a cijena za doček Nove godine je 50 eura po osobi.

Sve informacije o Ski centru Javorovača možete dobiti na tel. 067 029 616, kao i na njihovoj FB strani JAVOROVAČA

 

 

Displaying fb-ski-2017.jpg

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com