Početna » NOVOSTI » Društvo » U Telenoru od danas servis HBO GO

U Telenoru od danas servis HBO GO

Telenor svojim postpaid korisnicima od danas samostalno nudi uslugu HBO GO, saopšteno je iz ove kompanije.

Korisnicima ove mreže, koji kupe telefon tokom decembra i januara Telenor poklanja servis HBO GO, uz neograničen internet za njegovo korišćenje, do kraja februara 2017.godine. HBO GO biće dostupan kao dio Play + paketa ili samostalno, kao dodatak.

Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Za korisnike Play M, L, XL i Premium paketa servis je uključen u ponudu, bez naknade, dok samostalno korišćenje servisa košta 5,9 eura mjesečno. Korisnici uz HBO Go dobijaju i 5GB interneta za njegovu upotrebu.

Najnoviji blokbasteri, kao što su „Povratnik“, „Džoj“ i „Dedpul“, sve epizode novih hit serija „Zapadni svijet“ i „Mladi papa“, kompletne sezone kultnih serija „Igra prijestola“ i „Porodica Soprano“, kao i Diznijevi filmovi za najmlađe, samo su neki od naslova koji će u narednom periodu, uz HBO GO i Telenor mrežu, korisnicima biti dostupni u svakom trenutku.

Fotografije koje sadrže scene iz kultne serije “Igra prijestola“ uklopljene u prepoznatljive crnogorske pejzaže, narednih dana skretaće pažnju korisnika društvenih mreža, a tom kampanjom Telenor najavljuje dolazak digitalnog servisa HBO GO, a time i bogatu prazničnu ponudu i iznenađenja za svoje korisnike.

“Taj poznati video striming servis korisnicima omogućava gledanje preko 3200 naslova – filmskih hitova, novih i kultnih serija, dokumentarnih i crtanih filmova, bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno. Sadržaj visoke rezolucije moguće je pratiti na četiri različita uređaja – na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet konekciju”, kazali su iz Telenora.

Check Also

Neograničen internet za HBO GO servis

Svim Telenorovim korisnicima od danas je na raspolaganju neograničen internet za HBO GO servis. Korisnici ...

TELENOR: ČETIRI DIGITALNA RJEŠENJA ZA DRUŠTVENE IZAZOVE

U okviru petog po redu konkursa ,,Uključi se digitalno“, Upravni odbor Telenor fondacije izabrao je ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *