Horoskop: Evo koga čeka zanimljiva sedmica a koga će pogoditi ljubavna strijela - Volim Podgoricu

Horoskop: Evo koga čeka zanimljiva sedmica a koga će pogoditi ljubavna strijela

Pročitajte šta vam zvijezde poručuju u narednih sedam dana na polju ljubavi, posla i kako će vas zdravlje služiti…

Ovan

Ljubav

Nov emotivni interes pojavljuje se slobodnim Ovnovima. Ovo može biti neko ko živi nešto dalje od vas i koga upoznajete preko društvenih mreža, ali i vaši prijatelji i izlasci mogu imati veze sa dešavanjima. Bićete od prvog trenutka vrlo zaintrigirani i privučeni interesantnom i živom komunikacijom koja će se tokom ovog perioda razviti. Ipak, ne očekujte konkretne događaje, osim ako nemate namjeru da igrate na kartu „veze bez obaveza“. Između vas i emotivnog partnera sada najprije funkcioniše seksualni momenat, i tu definitivno nema greške – strasti su se razbuktale, pa će čak i neka povremena čarkica pod obavezno na kraju završiti u spavaćoj sobi. Inače – partner će vam malo ići na živce svojim zahtjevima i željom da ga mazite, pazite i da mu udovoljavate, ali ćete vi uspijevati da se snađete i održite stabilnost.

Posao

Pred vama je jedna prilično zanimljiva i plodonosna sedmica. Bićete u dobrom raspoloženju, vrlo inspirisani i kreativni, neće vam smetati da radite posao sami, ali će vam odgovarati i društvo kolega, sa kojima sada imate neopisivo bolji kontakt. Poštujete saradnike i dogovore koje ste sa njima postigli, završavate sve od obaveza na vrijeme – u svakom slučaju biće zadovoljstvo raditi sa vama! Drugi dio sedmice vam može donijeti interesantne poslovne ponude, ali ne biste trebali da budete iznenađeni zbog ovoga – vaš rad iz prethodnog perioda je bio vrlo korektan i ostavili ste dobar utisak na one sa kojima ste sarađivali.

Novac

U prvim danima ove sedmice očekujte neku formu zabrinutosti zbog novca, moguće zbog nepredviđenih troškova ili obaveza koje morate platiti ranije nego što ste to planirali.

Zdravlje

Prvi dio sedmice može biti malo naporan i u zdravstvenom segmentu. Pojačan stres, a kod starije populacije se mogu javiti glavobolje ili problemi sa pritiskom.

Bik

Ljubav

Kada strasti i ljubavne vatre „prorade“ slobodni Bikovi će teško moći da razmišljaju hladne glave. Neko vam se toliko dopao, da vas trenutno ni malo ne zanima da li ovaj odnos ima bilo kakvu perspektivu ili ne. Mlad Mjesec u vašem polju strasti dodatno još utiče na vas, pa zato nije ni čudo što će mnogi od vas pomisliti „ma jednom se živi“ i otići da se provedu kao nikada u životu…U emotivnim relacijama partner vas malo malo pa iznervira nekim svojim postupkom, nekom neodgovornošću ili detinjastim ponašanjem. Dosadilo vam je da „trenirate strogoću“ ali prosto ne znate kako drugačije da mu objasnite da ne smije da se ponaša na takav način. Čini mi se da nerviranje ne možete zaobići u ovom periodu, pogotovo što će voljena osoba i na dalje tjerati po svome. Drugi dio sedmice je nešto mirniji po vas.

Posao

Možete u ovoj sedmici imati osjećaj da vam vrijeme leti iz ruku i da morate što prije napraviti neke konkretnije pomake u poslovnom segmentu. Promjene koje priželjkujete zaista dolaze na dnevni red, ali sve ima svoj tempo, a to što vi želite da to bude odmah – neće ni na koji način ubrzati situaciju. Zato vam se savjetuje da se ne nervirate, da ne požurujete ni sebe ni druge, jer ćete na taj način samo doprinijeti da situacija u radnom okruženju bude napeta. U ovoj nedelji ne donosite neke bitne odluke, jer i one mogu biti „obojene“ vašom nestrpljivošću – nemojte se kasnije kajati zbog ishitrenosti i impulsivnosti.

Novac

Prilivi su „standardni“, ali vama gori pod nogama da neke obaveze zatvorite što prije. Ako želite, možete pozajmiti novac ili uzeti kratkoročni kredit.

Zdravlje

U prvim danima nedelje još uvijek možete „vući“ posledice neke prehlade ili infekcije, osjećati se iscrpljeno i „izduvano“. Ipak, zdravstvena situacija se brzo popravlja.

Blizanci

Ljubav

Neke zanimljive pričice se mogu dogoditi slobodnim Blizancima. Zapala vam je za oko osoba koju upoznajete preko interneta, zabava ili eventualno preko poslovnog segmenta, a koja je u potpunosti drugačija od onoga što vam se inače dopada i privlači vas. Ne oklijevajte da povučete neki konkretniji potez – ako suviše dugo budete čekali i oklijevali, možete ostati praznih ruku! U vašem polju ozbiljnih partnerstava i braka imamo mlad Mjesec početkom sedmice. Pošto ova pojava uvijek označava mogućnost za novi početak i donosi jednu lijepu energiju u vaše emotivne priče, mogli biste da pokušate da u narednim danima sa voljenom osobom funkcionišete na neki bolji način nego do sada. Unesite pozitivne promjene, unesite jednu dobru energiju da biste vi i partner mogli zajednički uživati.

Posao

Obaveze koje imate već vam oduzimaju previše vremena i energije, pa se u ovom periodu možete već osjećati iscrpljeno i „izduvano“. Na sve ovo, neki novi poslovni projekti vam dolaze, i to već u prvom dijelu sedmice, i oko njih ćete morati ozbiljno da se pozabavite. Zanimljiva poslovna šansa takođe vam se može otvoriti, uključite se dosta ozbiljno u dešavanja, jer bi ova priča mogla biti korektna i isplativa po vas, pa čak ako je u pitanju i samo dodatno poslovno angažovanje. Događaji će se smjenjivati kao na traci, pa će vam biti potrebna podrška kolega i saradnika, koju ove sedmice i imate u većoj mjeri nego inače.

Novac

Novac koji očekujete može doći u smanjenom obimu, ili čak biti prolongiran za narednu nedelju. Ipak, imate mogućnosti za prilive iz više izvora.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija. Stariji pripadnici znaka bi ipak trebali da obrate nešto više pažnje na sebe – mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba u drugom dijelu nedelje.

Rak

Ljubav

Ako ste sami, nikako da u ovom periodu odlučite šta zaista želite – da li vam više odgovaraju kontakti sa prijateljima i porodicom, osjećaj da nikome ne polažete račune, da ste slobodni da budete opušteni i okrenuti ljudima koji su vam dragi…..ili pak želite da se zaljubite, onako „do koske“….Jedna dosta zanimljiva osoba je već tu, blizu vas, čak je moguće i da je do sada već pokušavala da vas osvoji, ili makar zainteresuje za jaču komunikaciju sa njom. Vi ćete i ove sedmice izbeći da dođe do bilo kakvog konkretnijeg dešavanja….Ako imate emotivnog partnera, trenutno su oboma preče neke druge stvari, a ljubav – kad dođe na dnevni red, što ovih dana baš i nije toliko često. Nema nekih većih razmirica između vas dvoje, ali bi bilo dobro da se više okrenete jedno drugom i nađete dovoljno vremena i za vas kao par.

Posao

Mlad Mjesec u polju poslovne svakodnevice i odgovornosti daje vam mogućnosti da promijenite nešto na bolje u svom funkcionisanju na dnevnoj bazi. Sada možete poboljšati odnos sa kolegama i sa najbližim saradnicima, a često će vam se u ovom periodu pružiti prilika da jedni drugima priskočite u pomoć. Stoje vam mogućnosti za dobijanje nove poslovne ponude, za proširenje poslovanja ili prihvatanje nekih obaveza za koje znate da će vam u narednom periodu donijeti mogućnosti za napredovanje. Dobijate dobre informacije ili zakazujete susret sa osobom koja je bitna za vaš poslovni život.

Novac

Nemojte se zalijetati u nekim finansijskim ulaganjima, jer možete ostati na gubitku. Nešto što ste „zaboravili“ da platite postaće aktuelno već u prvim danima sedmice.

Zdravlje

Mogućnost za pad imuniteta, za manje prehlade. Kod starije populacije postaće aktuelno sve ono vezano za kičmeni stub, noge, krvne sudove.

Lav

Ljubav

U emotivnim relacijama je tokom ove sedmice naglašena stabilnost, korektan odnos između vas i voljene osobe, ali i mogućnost da svoju vezu dodatno unaprijedite. Neki od vas već ulaze u vazu razmišljanja o prinovama, a obzirom na mlad Mjesec u polju djece – budite sigurni da je tako nešto itekako ostvarivo. Ovu nedelju takođe iskoristite da unesete više radosti, veselja, dobrog raspoloženja u odnos sa emotivnim partnerom. Moguće je i da ćete češće izlaziti zajedno….Ako ste usamljeni i do sada se nije pojavila osoba koja bi vas zainteresovala, ova sedmica vam otvara priliku baš za tako nešto. Vaše polje zabave, provoda, životne radosti, ljubavi trenutno je krcato planetama i sigurno je da će vam dani koji su pred vama donijeti više dobrih mogućnosti za zanimljive kontakte iz kojih se može razviti i ljubavna priča.

Posao

Promjene koje su se dogodile u proteklom periodu doprinijele su da se osjećate nešto sigurnije u poslovnom segmentu, ali to je još uvijek daleko od onoga što priželjkujete. U prvim danima sedmice bićete nešto rasijaniji, dekoncentrisani – vrlo vjerovatno iz razloga što se pritisak obaveza na vas ne smanjuje pa povremeno ne znate gdje ćete prije i na koju stranu. Pozitivne vijesti ipak dolaze do vas u drugom dijelu nedelje i uvode vas u jednu stabilniju poslovnu fazu. Odnos sa kolegama može biti povremeno napet, smetaće vam ako neko bude pokušao da prisvoji vaše zasluge.

Novac

Suviše lako možete razbacivati novac na neke potpuno nepotrebne stvari. Ne opuštajte se, još uvijek niste izašli iz nešto stegnutnijeg finansijskog perioda.

Zdravlje

Starija populacija Lavova mogla bi imati probleme sa nogama, kukovima, krvnom slikom. Mlađi pripadnici znaka – odličan zdravstveni status.

Djevica

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, neko vas vrlo strpljivo i uporno osvaja i polako dovodi do toga da sve češće razmišljate o ovoj osobi. Vi lično ste mi pomalo nesigurni, čas napravite korak, čas se povučete. Da se razumijemo, ovo nije nikakva vaša taktika, vi kao da niste sigurni da li bi odnos sa ovom osobom imao bilo kakvu perspektivu. Shvatam vašu potrebu da se zaštitite, jer je prošlost ostavila možda bolne ožiljke na vašem srcu, ali bih rekla da je vrijeme da krenete dalje. Prepustite se i dozvolite sebi da malo uživate. Mlad Mjesec u polju doma i porodice uvodi vas u jednu novu životnu fazu – bračne relacije će biti mnogo stabilnije nego inače. U dužim emotivnim vezama partner je spreman da toleriše neke vaše izbrzane i lakomislene postupke, jer je svjestan da iza njih ne stoje nikakve loše namjere.

Posao

Obaveze koje do ovog perioda niste završili, a vučete ih već izvjesno vrijeme, sada dolaze na dnevni red i bićete iznenađeni koliko lako ćete ih privesti kraju. Bolje se osjećate nego inače, dosta ste rasterećeniji i jedino što će vam smetati jeste nešto sporiji tempo u razvijanju poslovnih projekata koji su vam bitni, pogotovo ako od njih očekujete veće isplate. Naučite da u kontaktu sa kolegama i poslovnim saradnicima ne funkcionišete po principu „s neba pa u rebra“ – mnogo bolje će upaliti promišljenost, diplomatija, malo taktiziranja. Mogućnosti ozbiljnog razmišljanja o pokretanju privatnog biznisa.

Novac

Obazrivo baratajte sa novcem. Klonite se nekih većih finansijskih ulaganja, jer možete biti na gubitku ako sve ne proračunate kako treba.

Zdravlje

Osjećate blagi gubitak energije. Iscrpljenost može dovesti do smanjenog imuniteta. Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Vaga

Ljubav

Nešto što na samom početku može izgledati kao avantura ili neobavezan odnos, moglo bi se i pretvoriti u priču na duže staze. Doduše, pitanje je koliko ste vi u ovom periodu spremni za neke ozbiljnije odgovornosti prema vezi i emotivnom partneru, pa ćete možda radije zadržati sopstvenu slobodu. Pred vama su dani koji će vam donijeti više prilika za flert – sigurno je da ćete u njima neizmjerno uživati, a vi sami odlučite u kom pravcu ćete voditi ova poznanstva. U emotivnim relacijama sam početak nedelje može biti prilično naporan. I jedno i drugo ste nervozni i lako ćete reagovati čak i na sitnice, preko kojih biste inače bez problema prešli. Dobro je što ovi momenti neće biti dugotrajni i što ćete lako doći do rješenja. Ostatak sedmice donosi vam poboljšanu komunikaciju i smirenje.

Posao

Komunikacija je ključ koji možete iskoristiti za bilo kakav problem koji se tokom ove sedmice pojavi u poslovnom segmentu. Svoje reakcije biste trebali da kontrolišete, ne dozvolite da ishitrenost i impulsivnost sa vaše strane pokvare neke saradničke odnose. Bićete vrlo osjetljivi na kritiku – izbrojte u sebi do deset prije nego što odgovorite, razmislite koliko je i da li je druga strana u pravu po ovom pitanju. Nije sramota promijeniti nešto u svom načinu rada, ako već vidite da ne daje prave rezultate. Istina je da su oni sa kojima dolazite u kontakt sada prilično naporni, ali umijete i vi biti teški kao crna zemlja. U drugom dijelu sedmice dobićete interesantnu poslovnu ponudu o kojoj vrijedi razmisliti.

Novac

Pokušavate da sebe obuzdate, ali morate priznati da sada dosta lako trošite novac. Na svu sreću pa su prilivi redovni i trenutno ne možete da se požalite u većoj mjeri.

Zdravlje

Promjenljiva zdravstvena situacija. Kod mlađe populacije moguće su virusne, bakterijske infekcije. Kod starijih pripadnika znaka – šećer, kičma, zubi.

Škorpija

Ljubav

Čini vam se da kontakti sa osobama koje vas zainteresuju uvijek nekako ostanu nedorečeni. Doduše, ni vi niste u potpunosti sigurni da li ste spremni da se nekome obavežete, i možda vam je trenutno lakše da igrate na kartu prijateljstva ili nekog blagog flertovanja. Jedna osoba vrlo strpljivo pokušava da vam pokaže da je zainteresovana za vas i moguće je da ćete početi da razmišljate „šta ako“….sa njom imate izvrsnu komunikaciju i razumijevanje i možda se u drugom dijelu sedmice ipak odlučite da joj date priliku. Problemi u emotivnim relacijama su prisutni na dnevnom nivou. Vama nije jasno šta to radite pogrešno i zbog čega partner svaki čas ima zamjerke na vas i stalno pokazuje nezadovoljstvo. Propuštate da otvorite u potpunosti iskren i otvoren razgovor – radije se ili povlačite ili pokušavate da gurnete probleme pod tepih.

Posao

Mlad Mjesec u polju posla i novca u prvim danima ove sedmice uvodi Škorpije u jednu novu poslovnu fazu. Vi ste već ionako prilično stabilni – sada je vrijeme da krenete ka proširenju poslovanja, pogotovo što je itekako moguće da vas u narednim danima očekuje izuzetno dobra prilika. Nekima od vas će se ponuditi drugi posao, dok će drugi profitirati u materijalnom smislu. Ako prihvatate dodatne angažmane, budite sigurni da će vam oduzeti dosta vremena, ali će količina novca koju zaradite biti više nego zadovoljavajuća. Potrudite se da sve što imate od zaostalih obaveza završite tokom ovog perioda.

Novac

I pored vaše povremene zabrinutosti, finansijski segment je u potpunosti stabilan. Novac vam dolazi sa više strana, baš u onom momentu kada vam je najpotrebniji.

Zdravlje

Sem nekih sitnijih problema sa stomačnim dijelom, koji biste mogli regulisati ishranom, ove sedmice nećete imati većih zdravstvenih tegoba. Kod starijih – kičma.

Strijelac

Ljubav

Komunikacija sa jednom osobom se baš lijepo razvija i slobodni Strijelčevi su posle dužeg vremena zaista istinski zainteresovani da naglavačke ulete u emotivnu priču. Ova osoba je jednostavno drugačija od onih koje su vam se pojavljivale u prethodnom periodu, postoji veliko razumijevanje, a u isto vrijeme kada ste zajedno širite optimizam i dobro raspoloženje. Pravi momenat za ulazak u ljubavnu priču je u drugom dijelu sedmice. Neki nesigurni ljubavni dani su iza vas, budućnost izgleda prilično svijetla…U emotivnim relacijama dolazi do stabilnije komunikacije, ali tek u drugom dijelu sedmice. Sam početak nedelje mogu obilježiti sumnja i ljubomora od strane voljene osobe ili pak neka forma pritiska. Moguće je da partner pokušava da nametne svoju volju ili vas gura u neke situacije koje vi trenutno ne želite.

Posao

U prvim danima ove nedelje nemojte povlačiti neke rizične poteze ili biti izbrzani u odlukama. Dajte sebi vremena da dobro razmislite prije nego što odreagujete. Mlad Mesec u polju ličnosti donosi veću potrebu za samoisticanjem, ali vam u isto vrijeme daje i dovoljno podsticaja da budete aktivni i ažurni u poslovnom segmentu. Neki novi poslovni kontakti otvaraju se pred vama, a moguće je da će pojedinim pripadnicima ovog znaka biti ponuđena i promjena radnog mjesta. Ukoliko ste nezaposleni, šanse za makar povremeno poslovno angažovanje su tu. U kolegijalnom sektoru – manji problemi u komunikaciji sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi.

Novac

I ove vas sedmice očekuju neki izdaci koje nikako niste planirali. Sve su to neki sitni troškovi, ali kada ih saberete – maltene pa vam isprazne novčanik.

Zdravlje

Premor, promjenljiva raspoloženja, moguć veći gubitak energije. Budite obazrivi u saobraćaju, ne sjedajte za volan ako ste premoreni ili bez koncentracije.

Jarac

Ljubav

Uživate u komunikaciji sa jednom osobom, volite da provodite vrijeme sa njom, ali nikako da se odlučite za neki konkretniji potez. Naglašena je uzdržanost sa vaše strane, moguće je da ste nesigurni – da li zbog prošlih emotivnih povreda ili ko zna čega – to vjerovatno samo vi znate. Drugoj strani je već pomalo dosadilo da čeka i moguće je da će vas staviti na neku vrstu testa ili vas svojim postupcima natjerati da odreagujete. Oko ove priče se zaista vrijedi potruditi, pa bi bilo baš dobro ako biste se malo opustili i dozvolili sebi da uživate. U vašim emotivnim i bračnim relacijama trenutno ima svega, samo ne mira i stabilnosti. Ili je partner previše ljubomoran i posesivan, ili svaki čas izbijaju rasprave koje dodatno doprinose da se oboje osjećate loše. Neko smirenje i stabilizaciju očekujte u danima vikenda.

Posao

Nedostatak koncentracije, nefokusiranost i nesigurnost prisutni su u prvim danima sedmice, pa bi bilo dobro da u tom periodu ne preduzimate nikakve ozbiljnije korake. Takođe, dva puta provjerite ono što ste uradili, nemojte sebi dozvoliti greške i propuste. Od drugog dijela sedmice ponovo ste „svoji“ – biće vam mnogo lakše da funkcionišete a dodatno će vam dići moral i to što će te kroz nove poslovne kontakte shvatiti da vas saradnici cijene i poštuju vaš rad. Bićete skloni, ako ste nezaposleni, da u ovoj nedelji prihvatate i poslove koji su ispod nivoa vašeg znanja i obrazovanja. Prave prilike ćete morati još malo da sačekate, sada je bitno da osigurate sebi materijalnu stabilnost.

Novac

Kako god okrenuli, nikako da namaknete dovoljno novca da biste na dnevnom nivou mogli da budete mirni i spokojni. Ipak, prilivi vam ove sedmice dolaze iz više izvora.

Zdravlje

Starija populacija ovog znaka mogla bi imati probleme sa nogama ili proširenim venama. Kod mlađe generacije – uglavnom prolazne tegobe, prehlade.

Vodolija

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama sve će funkcionisati baš kako treba ukoliko vi lično budete spremni da kontrolišete svoju ljubomoru, posesivnost, ali i nervozu. Previše burno reagujete u nekim, potpuno bezazlenim situacijama sa voljenom osobom, i možete je povrediti rečima zbog kojih ćete posle žaliti. Zato, drage moje – naučite da obuzdate sebe i da prvo izbrojite do deset prije nego što odreagujete. Moguće je da ste malo nesigurni, pa je to razlog za ovakvo vaše ponašanje. Ukoliko ste sami, sa onom osobom koja vas zaista interesuje trenutno ne možete da pokrenete priču kakvu biste željeli. Zato ćete se okrenuti prijateljima ili izlascima – jer vam je trenutno potrebno da se rasteretite. Ukoliko ste spremni na nešto neobavezno ili povremeno – otvaraju vam se takve mogućnosti tokom ove sedmice.

Posao

Zaista nema potrebe da unosite nemir u kontakt sa osobama sa kojima radite. Vaša nervoza je više nego prisutna, pa se potrudite da ne unazadite odnose sa saradnicima zbog svoje impulsivnosti i pretjeranih reakcija. Generalno – poslovni segment je dosta stabilan, ali su vaši apetiti prilično veliki i sada samo želite dodatno proširenje i napredovanje. Neki od vas će smatrati da nisu dovoljno cijenjeni i mogu početi da razmišljaju vrlo ozbiljno o promjeni radnog mjesta ili firme. Drugi dio ove nedelje vam donosi jednu dobru poslovnu ponudu koja će vam obezbijediti materijalnu sigurnost na duži rok.

Novac

Do polovine sedmice novac će vam se samo „izvlačiti“ iz novčanika. Mogli biste da razmislite ozbiljno da skrešete neke troškove.

Zdravlje

Sitnije povrede, istegnuća ligamenata ili tetiva. Vodite računa da se ne preforsirate ako trenirate. Kod starijih problemi sa kičmom.

Ribe

Ljubav

Vrlo često hvatate sebe u razmišljanjima o osobi koju poznajete preko poslovnog segmenta. Moguće je da će se tokom ove sedmice strasti razbuktati i mogli biste se uplesti u tajni odnos koji djeluje prilično interesantno. Moguće je da ova osoba nije slobodna, pa je to razlog iz kog nećete željeti da se za vašu vezu zna. Ljubavni susreti donijeće vam veliko uživanje i zadovoljstvo. Slobodni bi takođe mogli da se aktiviraju prema osobi sa kojom se povremeno viđaju – ni vi sami možda ne znate šta je to između vas dvoje – ljubav, prijateljstvo, kombinacija – ili od svega po malo. Bitno je da vam naredni dani donose to da se dobro osjećate, zar ne? U emotivnim relacijama trenutno sve funkcioniše besprekorno.

Posao

Nešto slabija koncentracija u prvom dijelu nedelje. Radićete prilično bezvoljno, pa su moguće greške i propusti. Takođe – postoje šanse da zaboravite na neke bitne poslovne obaveze ili dogovor sa saradnikom. Pokušajte da se organizujete bolje, napravite podsjetnik i raspored rada. Moguće su i sitnije čarke sa kolegama, vi ste nervozniji nego inače i jako će vam smetati njihovi pokušaji da vam nametnu svoje mišljenje. Drugi dio sedmice donosi smirenje i rasterećenje. Takođe, u ovom periodu možete dobiti poslovnu ponudu koja će biti vrlo primamljiva i interesantna.

Novac

Neki manji, prolazni troškovi mogu vas iznenaditi početkom sedmice. Ipak, od ovoga ćete se brzo „oporaviti“.

Zdravlje

Osim stomačnih tegoba, koje mogu nastati usljed nepravilne ishrane, ove nedelje nećete imati nekih većih zdravstvenih problema.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com