PODGORIČANIN KOMNEN VUKOTIĆ RASPLAKAO ŽIRI: Uvijek ovako da pjevaš, iz srca i duše (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN KOMNEN VUKOTIĆ RASPLAKAO ŽIRI: Uvijek ovako da pjevaš, iz srca i duše (VIDEO)

Komnen Vuković iz Podgorice, takmičar “Pinkovih zvezdica” predstavio se pjesmom “Bolji život” a žiri je doveo do suza. Dječak je svojom emotivnom izvedbom cio studio ostavio bez riječi.

Žiri je primijetio da je Komnen napredovao i da je mnogo bolji u drugom krugu muzičkog takmičenja. Dječak je otkrio da mu je pjevač Danijel Alibabić pomogao oko odabira pjesme.

“Vidi se veliki napredk u tvom pjevanju, mislim da ti je Danijel izborom pjesme dosta pomogao. Ti si tako lijepo obojio ovu pesmu, čas čujemo pun glas, pa flah, pa glisando… pa neki triler koji je na svom mjestu. Ja sam stvarno uživala”, rekla je Leontina i navela da je stolicu podigla u poslednjem trenu kako bi uživala u pjesmi do kraja.

Goca i Sale su plakali dok je Komnen pjevao.

gocatrzanfotoprintskrin14807122181049365

“Ima nešto tanano u tvojoj interperaticiji, naročito iz tvojih usta kada se čuje “ja hoću više, hoću život”! Bio si spektakularan,” rekla je Goca.

Jelena je navela da joj nestabilnosti nisu smetale.

“Uvijek ovako da pjevaš, iz srca i duše”, posavjetovala ga je Tomaševićeva.

“Pjevao si srcem i dušom, zato si i dobio pet. Ova pjesma nas vraća u neka bolja vremena za kojim svi patimo. Drago mi je da Podgorica uvijek pošalje neke dobre pjevače”, završio je Sergej.

Kurir.rs

 

1 komentar

  1. wonderful post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You must continue your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com