Milanko Bajić nakon svađe nožem ubo sugrađanina u glavu - Volim Podgoricu

Milanko Bajić nakon svađe nožem ubo sugrađanina u glavu

Plje­vlja­ku Mi­lan­ku Ba­ji­ću (43), na­kon što je van­pre­tre­sno vi­je­će bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da po­tvr­di­lo op­tu­žni­cu zbog kri­vič­nog dje­la ubi­stvo u po­ku­ša­ju, su­đe­nje je ju­če za­vr­še­no pred vi­je­ćem ko­jim je pred­sje­da­vao Vu­ko­mir Bo­ško­vić. Svi uče­ni­ci su da­li za­vr­šne ri­je­či. Pre­su­da će bi­ti sa­op­šte­na 5. de­cem­bra.
U svom ka­zi­va­nju op­tu­žni je na­veo da je bio na­pad­nut i da je kri­vič­no dje­lo iz­vr­šio u sa­mo­od­bra­ni. On je Ža­blja­ča­ni­na Trip­ka Dža­ko­vi­ća te­ško po­vri­je­dio 12. fe­bru­a­ra ove go­di­ne, oko 19 sa­ti, na Ža­blja­ku. Na­kon sva­đe on je no­žem na­nio ubod­nu ra­nu Dža­ko­vi­ću u pred­je­lu gla­ve. Sje­či­vo se tom pri­li­kom slo­mi­lo i dio je ostao u gla­vi Dža­ko­vi­ća. On je pr­vo pre­ba­čen u plje­valj­sku bol­ni­cu, a za­tim u Kli­nič­ki cen­tar Cr­ne Go­re u Pod­go­ri­ci.

(Dan)

2 komentara

  1. Thank you so much for this information. You have given my brain a real workout and I am grateful. I love intelligent content that is so well written. Good job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com