PODGORICA “Gušimo se u DIMU po cio dan, nemamo prava ni na VAZDUH” - Volim Podgoricu

PODGORICA “Gušimo se u DIMU po cio dan, nemamo prava ni na VAZDUH”

Čitalac portala Volim Podgoricu, Vahid Adžović, koji živi na Koniku kaže da se, zbog paljenja deponije Zelenila koja se, kako navodi, nalazi 15 metara od njegove kuće, on i njegova porodica guše u dimu. Deponija se nalazi na Vrelima Ribničkim.

-I ne samo mi, tu živi još nekoliko porodica i postalo je neizdrživo. Naravno da sam se obratio direktorki Zelenila i ekološkoj inspekciji ali ništa nisu preduzeli, kaže naš čitalac i dodaje: – Kada su stražari tu, oni pale smeće, a kada nema njih, pale ga vozači koji ga donose. Nemoguće da ne postoji drugo mjesto, van naselja za deponiju Zelenila i paljenje smeća?! Ili smo mi koji živimo na Vrelima građani drugog reda i nemamo prava ni na vazduh, revoltiran Adžović.

deponija-pg1

deponija-pg

 

 

2 komentara

  1. Vahid ne živi na Koniku. Konik je od željezničkog mosta do nekadašnjeg supermarketa “Aljo Hot” današnjeg marketa “Laković”. Od naselja Stari Aerodrom je odvojen ulicom Avda Međedovića. Da je Vahid starosjedjelac znao bi da živi na Ćemovskom Polju u blizini sela (iliti prigradskog naselja) Omer Božovića. Postavio bih pitanje Vahidu što je to lijepo učinio na Kosovu da ne smije sa porodicom da se vrati u matičnu državu. To bi trebalo pitati Vahida prije nego što nam počne određivati što ćemo što raditi po CG.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com