Đoković OTPUSTIO Bekera! - Volim Podgoricu

Đoković OTPUSTIO Bekera!

Boris Beker više nije trener Novaka Đokovića, potvrdio je srpski teniser! Legendarni Njemac i najbolji srpski teniser okončali su saradnju poslije tri godine i 25 osvojenih turnira.

Đoković je tokom saradnje sa Bekerom osvojio šet Gren slem titula, po dva Australijen opena i Vimbldona, te po jednom US Open i Rolan Garos, koji mu je bio prvi u karijeri.

Međutim, posljednjih šest mjeseci Đoković je izgubio formu koja ga je krasila godinama, ostao je bez dva GS, doživio je debakl na Olimpijskim igrama, te ostao bez prve pozicije na ATP listi poslije više od 200 neđelja.

“Nakon tri veoma uspješne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti. S druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega da održim ne samo dobar nivo igre, nego i da napravim dobar raspored i nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke”, saopštio je Novak Đoković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com