UČENIK MUVAO PROFESORICU U SITNE SATE: Pogledajte kako mu je ODGOVORILA (VIDEO) - Volim Podgoricu

UČENIK MUVAO PROFESORICU U SITNE SATE: Pogledajte kako mu je ODGOVORILA (VIDEO)

Na Jutjubu je osvanuo snimak koji je postavio učenik iz Vranja, koji se na toj mreži predstavlja kao “Janko” i u kojem je prikazana prepiska sa nastavnicom srpskog jezika iz svoje osnovne škole.
U snimku koji je nazvao “prankovao sam nastavnicu iz srpskog” se vidi kako je provocira stihovima iz folk pjesama. Da sve bude bizarnije cijela prepiska se dešava oko ponoći što se takođe vidi u video klipu.https://www.youtube.com/watch?v=t8xvAkhZJz4

Zaintrigirani ovim slučajem pozvali smo profesora  jedne srednje škole u Beogradu i upitali ga da nam prokomentariše snimak.

– Prije svega mislim da je profesorka pogriješila što je uopšte prihvatila poziv za prijateljstvo na facebooku i što uopšte kontaktira sa učenicima preko društvenih mreža. Takođe mislim da je u najmanju ruku nerazumno što kontaktira sa učenicima u “sitne sate”. Vjerovatno je mlada i nedovoljno iskusna i mora da shvati da prema djeci mora da postavi jasne granice i da ne ulazi u bilo kakvo zbližavanje privatnog tipa.

– Što se tiče dečakovog postupka to je klasični tinejdžerska drskost koja je prirodna za te godine i ne predstavlja nikakvo iznenađenje pogotovu u doba današnje opšte raspuštenosti i ekspanzije interneta na kome se oni, htjeli mi to da priznamo ili ne, bolje snalaze od nas profesora – rekao je profesor za Kurir.

(EPK)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com