Policija na tragu ubicama Borete i Zečevića - Volim Podgoricu

Policija na tragu ubicama Borete i Zečevića

Nakon što je juče oko 11 časova smrtonosnim projektilima iz “kalašnjikova” izrešetan Budvanin Đorđe Boreta (32) na terasi kafea “Trofej” u Bečićima, a rafal usmrtio i slučajnu žrtvu doktora Dragana Nena Zečevića, policija tvrdi da je pronašla predmete i tragove koji se dovode u vezu sa ovim svirepim ubistvom.

Kako je kazao pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Milovan Pavićević, u toku su aktivnosti policije na identifikaciji izvršilaca.

„Na osnovu konkretnih podataka pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, a koji će se nakon sprovedenih forenzičkih vještačenja i analiza koristiti za potrebe krivičnog postupka“, dodao je on.

Naveo je i da su policijski službenici Centra bezbjednosti Budva i Sektora kriminalističke policije, u koordinaciji i u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, pa efikasno i u kratkom roku došli do konkretnih podataka.

Budvanin Ivo Stanišić koji je sjedio za susjednim stolom u pomenutom kafiću zadobio je teške tjelesne povrede i ljekari mu se bore za život.

Đorđe Boreta je inače brat od strica Saše Borete koji je osuđen za ubistvo policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

(Cdm)

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com