IMATE IH? Ovih 15 stvari svaki stilizovan muškarac mora da ima - Volim Podgoricu

IMATE IH? Ovih 15 stvari svaki stilizovan muškarac mora da ima

Internet senzacija Sem Vajt je postao opšte priznata ikona stila. Njegov Instagram profil je stekao veliku popularnost sa preko 261,000 pratilaca, a poseban uticaj ima na mlađe ljude.

On je nedavno na svom sajtu SamWhiteOut napravio listu od nekoliko stvari koje su potrebne svakom muškarcu za vrijeme putovanja bez obzira na karakter i destinaciju.
SAT
Uspješno poslovno putovanje se ne može zamisliti bez dobrog sata. S obzirom da ga nosite na ruci neće vam zauzimati veliki prostor, a da ne govorimo o praktičnoj namjeni ovog predmeta. Vajt preporučuje one satove koji su dizajnirani za aktivne muškarce koji će moći da ih nose i u teretani, ali i na poslovnom sastanku. Ovi satovi pored činjenice da će vam omogućiti gomilu informacija mogu predstavljati i odličan aksesoar uz pomoć kojeg možete osvježiti svoj izgled i date mu lični pečat.
SPORTSKA JAKNA
Nekad se dogodi da pravo sa aerodroma morate na poslovni sastanak, a to znači da nećete imati vremena da se presvučete. Kao dobro rješenje su se pokazali sportski sakoi i jakne koji su veoma lagani, neće drastično narušiti vaš izgled, a uz to će vas zaštititi od hladnog vazduha.
NALIV PERO
Lijepo naliv pero u džentlmenskom duhu 1970-ih je nešto što će vas učiniti primijećenim. Sitni detalji poput ovog mogu značajno uticati na to kako nas drugi ljudi vide, pa zato izbjegavajte plastične hemijske olovke na poslovnim sastancima.
KOLONJSKA VODA
Zahvaljujući rigoroznim kontrolama na aerodromima i skenerima koji vide sadržaj u našim torbama, poželjno je da nosite kolonjsku vodu u manjim bočicama. Kada kupujete miris koji vam se sviđa uvijek uzmite i nekoliko testera koji će vam služiti za putovanje. Zauzeće vam manje prostora od velikog pakovanja, a i biće manja šteta ukoliko izgubite neki.
POKLONI ZA SEBE
Putovanja su sjajna prilika da kupite poklon za druge. Isto tako, možete obradovati i sebe kupovinom nekih komada koji će vas sjećati na mjesta na kojima ste bili. Vajt posebno voli kupovinu popularnih dukserica sa imenima univerziteta i koledža iz gradova koje je posjetio.
DOBRI MANIRI
Ako na putovanju odsjedate kod prijatelja ili poznanika, potrudite se da vaše ponašanje bude na nivou. Ponudite se da obavite neki kućni posao ili da odete u nabavku. Uz pomoć malih stvari i lijepih manira više ćete se svidjeti drugim ljudima pa će i oni biti spremniji da vam uzvrate istom mjerom. Takođe, nemojte da zaboravite na snagu jednog običnog “hvala” koje vam uvijek i u svakoj prilici može samo koristiti.
KAČKET
Umjesto sve popularnih jastuka za putovanje, koji izgledaju pomalo glupavo, svoj komfor možete unaprijediti uz pomoć klasičnih bejzbol kačketa. Ne samo da će vas zaštititi od različitih vremenskih prilika već ga možte koristiti da prekrijete lice kada želite da malo odrijemate tokom samog puta. Tu su i vrlo praktični duksevi sa kapuljačom koji su vrlo korisni jer će vas zagrijati a kapuljača može obaviti ulogu jastuka.
SLUŠALICE
Svako želi da sluša muziku ili gleda film tokom ljeta. Ali to ne znači da treba da koristite velike slušalice sa ogromnom snagom koje vam mogu oštetiti sluh. Kvalitetne male slušalice koje ne prave veliku buku su vrijedne uloženog novca.
UDOBNA OBUĆA
Izbor obuće je vrlo važan za ugodno putovanje. Sem Vajt preferira klasične bijele patike poput čuvenog Sten Smit modela. Pored toga što su vrlo udobne možete ih nositi i u formalnijim prilikama pa bi trebalo da budu važan dio vašeg putovanja. Ukoliko idete na poslovni put sa sobom ponesite i jedan par klasičnih cipela.
DOBRA KNJIGA
U današnje vrijeme u svim vidovima prevoza postoji WiFi. Ali kada tehnologija zakaže, uvijek je najbolje kraj sebe imati bar dvije dobre knjige. Jedan naslov bi trebalo da bude zabavnog karaktera dok bi druga knjiga mogla imati edukativnu funkciju.
TRIMER
Električni trimer za oblikovanje brade je saveznik svakog muškarca na putovanju. Zahvaljujući njemu uvijek ćete izgledati svježe i uredno.
ŽVAKE I MARAMICE
Žvakaće gume ne samo da pomažu da se osjećamo komfornije sa drugim ljudima već i sa samim sobom. Uvijek sa sobom nosite i maramice jer je uvijek može dogoditi da nešto od hrane i pića prospete po sebi. Na listu obaveznih stvari stavite i punjač za telefon ili laptop, jer će vam to sasvim sigurno trebati.
ODJEĆA ZA TERETANU
Obavezno spakujte sportsku odjeću i potrudite se da je i koristite. U manju torbu spakujte sa jedne strane čistu, a sa druge strane korišćenu odjeću koju ćete oprati nakon povratka sa puta.
POZITIVAN STAV
Stil nisu samo stvari koje nosite na put, već dosta toga zavisi i od toga koliko ste opušteni i koliko uživate u iskustvima putovanja. Nemojte da se ponašate poput prgavih turista koji iritiraju sve ljude u svom okruženju. Osmijeh i učtivost vam mogu pomoći, posebno ako tražite neku uslugu ili informaciju.
UŽIVAJTE U PUTU
Svi znamo da je san važan, ali putovanja prije svega simbolišu dobru zabavu. Naviknite se na manjak sna čak i ukoliko imate važne poslovne obaveze. Gledajte na to kao na prolazno stanje, ionako ćete se naspavati kada se vratite kući.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com