NARODU PREKIPJELO! Ubacili su ovog političara u KONTEJNER i zatvorili poklopac! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NARODU PREKIPJELO! Ubacili su ovog političara u KONTEJNER i zatvorili poklopac! (VIDEO)

Tri ultradesničara zgrabila su parlamentarca Vitalija Žuravskog, ubacili ga u kontejner i zatvorili poklopac naočigled oko 500 nacionalista koji su protestovali kod zgrade Vrhovne rade u Kijevu, javila je ruska novinska agencija Itar Tass.

Žuravski iz redova Partije regiona, član Ukrajinske akademije političkih nauka, bivši zamjenik gradonačelnika Kijeva i savjetnik bivšeg predsjednika Viktora Janukoviča, malo prije današnjeg incidenta, kako prenosi agencija, govorio je “uzvišenim riječima” o poštovanju evropskih vrijednosti pošto je bio poznat kao “štićenik evropske Ukrajine”.

Evropski parlament većinom glasova je ratifikovao sporazum o pridruživanju Ukrajine Evropskoj uniji, dok su povezani video-linkom u isto vrijeme i poslanici ukrajinskog parlamenta – Vrhovne rade, ratifikovali isti dokument.

Aktivisti radikalnih partija Sektor desno, Volija i AutoMajdan zapalili su automobilske gume ispred zgrade ukrajinskog parlamenta prijeteći da će ih sve zapaliti u zgradi ukolilko Vrhovna rada bude oklijevala sa donošenjem zakona o lustraciji.

“Ratifikacija Sporazuma o pridruživanju nikada neće zasjeniti neophodnost donošenja zakona o lustraciji. Donijeli smo gume ovdje da demonstriramo parlamentarcima da, ukoliko oni ne glasaju za zakon o lustraciji, pokazaćemo im šta je prava lustracija”, naveo je jedan od aktivista.

Volmpodgorcu Izvor slobodna-bosna.ba

1 komentar

  1. Thank you for some other magnificent article. The place else could anyone get that kind of info in such a perfect manner of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com