DETALJAN HOROSKOP: Evo šta vas OČEKUJE u NAREDNIH sedam dana! - Volim Podgoricu

DETALJAN HOROSKOP: Evo šta vas OČEKUJE u NAREDNIH sedam dana!

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana

Ove sedmice ste skloni preterivanju – vrlo hedonističko raspoloženje – navalićete na meso, na čokolade, na slatkiše – a nećete izbegavati ni po koju čašicu alkohola više. Trebali biste da budete umereniji, jer vašem zdravlju ovo neće prijati – ili ćete se osećati teško, ili ćete ako ste stariji – imati problema sa pritiskom.

Ljubav

Kod slobodnih Ovnova trenutno je fokus bačen na uživanje, provod, zabavu. Nije da vam se ne pojavljuju zanimljivi ljudi, toga itekako ima, ali je pitanje koliko ste vi sada za ozbiljan odnos. Neko žarko želi da vas osvoji, ali ga za sada držite na distance. Moguće je da ćete trenutno najiviše uživati samo u flertovanju. U vašim emotivnim relacijama vrlo često će ove sedmice dolaziti do kratkotrajnih, ali burnih sukoba. Moguće je da voljenoj osobi itekako neko vaše ponašanje bode oči I često može biti nervozna I ljubomorna. Ni vi doduše niste baš kako treba – u jednom momentu ste korektni prema partneru, već u drugom ga potpuno zanemarujete zarad svog društva. U suštini, tenzije između vas dvoje su uglavnom bespotrebne – sve možete rešiti mnogo lakše sa par lepih reči I sa malo pažnje jedno prema drugom.

Posao

Trudićete se da sebe u nekim poslovnim situacijama obuzdate. Vaša nesmotrenost I ishitrenost vas je više puta koštala nekih dobrih prilika, I ne želite da ponavljate greške. Pun Mesec u polju komunikacije I dogovora vam sa jedne strane donosi povećanje kontakta sa saradnicima I mogućnost novih, solidnih prilika, ali u isto vreme upozorava I da u međuljudskim odnosima može postojati tenzija. Takođe, računajte da će se neki rokovi skratiti ili da ćete vi biti u zaostatku sa obavezama, pa ćete morati da jurite na sve strane. Dobre vesti onima koji sarađuju sa inostranstvom. Obratite pažnju na papirologiju.

Novac

Finansijsko stanje je bolje nego u prethodnom periodu, ali krajem nedelje očekujte veći trošak. Moguće je da će vas uhvatiti I “manija kupovanja” I da nećete moći da se obuzdate.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Budite oprezni ukoliko se bavite sportom ili rekreacijom. Kod starijih pripadnika znaka variranje krvnog pritiska.

BIK

Hrana

Apetit vam je tokom ovog perioda promenljiv – u nekim danima nećete moći da se obuzdate, jer ćete navaliti na omiljenu hranu, a slatkiše nećete moći da zaobiđete. U drugim momentima pak moći ćete da pregurate dan sa samo jednim obrokom. Ovakvo funkcionisanje neće prijati vašem želucu.

Ljubav

Mnogo maštanja, mnogo velikih planova, mnogo zanošenja….ali I mnogo flertovanja očekuje slobodne Bikove. Međutim, moguće je da od svega ovoga konkretno ne bude ništa. Niti ćete vi imati pravu inicijativu prema nekom, niti će osobe sa kojima dolazite u kontakt imati pravi “recept” za vas. Izgleda mi da ćete morati da sačekate neki drugi period da biste ostvarili pravu emotivnu priču. Ipak, da se ne lažemo – u svemu što se bude dešavalo zaista ćete uživati. Trenutno nemate pravi recept za svoje partnerske veze. Izgleda kao da je sve u redu, a u stvari – nije ništa. Čini vam se da je vaš odnos postao nekako površan, povremen, nestalan I ne osećate pravu sigurnost u njemu. Nekim Bikovima se otvaraju mogućnosti za žestoku I strasnu tajnu vezu. Moguće je da ćete pokleknuti pred iskušenjem.

Posao

Pun Mesec u polju posla I novca početkom ove sedmice otvoriće pred vama neke nove poslovne šanse, ali ćete morati žestoko da zapnete da biste ih I ostvarili I realizovali. Funkcionišete vrlo promenljivo – u jednom trenutku ne možete da se opasuljite od obaveza, dok već u sledećem stoji stagnacija I to da provodite vreme na poslu zevajući u plafon ili se družeći sa kolegama. Problemi sa poslovnom dokumentacijom mogu biti aktuelni tokom cele sedmice. Ako ste privatnik – ne ulećite u neke veće investicije, jer je moguće da ćete morati prilično da čekate da bi vam se one isplatile.

Novac

Pred vama je jedna izazovna nedelja u kojoj je itekako moguće da prilive I odlive ne uspevate da kontrolišete. Računajte da će vas neko itekako “stisnuti” po pitanju obaveza koje niste izmirili.

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Potrebno je promeniti nešto u načinu ishrane. Stariji zbog viška kilograma mogu imati tegobe sa nogama, naročito kolenima.

BLIZANCI

Hrana

U pojedinim danima ćete bukvalno morati sebe da naterate da jedete. Toliko će vam neke stvari I situacije odvlačiti pažnju, toliko ćete biti uneseni u njih, da na hranu nećete ni pomisliti. Ako je to ikako moguće – makar se potrudite da doručak bude na vreme. Potrebna vam je energija.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju ličnosti donosi vam da osećate jaču potrebu za emotivnom sigurnošću. Nekima od vas je već dosta samoće I površnih povremenih kontakata. Pokušavaćete da ostvarite neku smisleniju komunikaciju sa osobama koje vas interesuju, ali kao da ćete se u ovoj nedelji u potpunosti razmimoilaziti. Jednostavno – sve funkcioniše suviše teško I na mišiće. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, vaša su ponašanja prema voljenoj osobi totalno promenljiva. U jednom momentu osećate pritisak, svađate se, nervozni ste, ne znate ni sami šta vam smeta I šta zaista hoćete. Već u sledećem osećate grižu savesti zbog svog ponašanja I trudite se da budete pažljiviji I nežniji prema partneru. Neke od vas muči sumnja, dok je drugima potrebno više strasnih izliva od strane voljene osobe.

Posao

Samo ste delimično zadovoljni trenutnom poslovnom situacijom. Istina je da ste neke priče uspeli da pokrenete I da dobijete koliko toliko sigurnost, ali je to još uvek veoma daleko od onoga što priželjkujete. Izuzetno vas nervira što pojedinim saradnicima morate da “cinculirate” I da se prilagođavate, da budete u varijanti kompromisa kada vam do toga uopšte nije. Ne preuzimajte na sebe više nego što možete uraditi, jer niste trenutno u nekom vajnom poslovnom elanu I moguće je da ćete se u potpunosti zablokirati. Da ne pričam da postoji mogućnost I za ozbiljnije propuste I greške.

Novac

Taman rešite jedan problem, uzmete kredit, pozajmite novac ili isplatite iz redovnih priliva…kad eto nečeg novog što morate “pokrivati”. Najgore je u svemu tome što vi lično ni malo ne vodite računa o svojim troškovima – aman, zakočite malo!

Zdravlje

Morate biti malo odgovorniji prema sebi I svom zdravlju. Imunitet vam klacka, a vi ni ne pokušavate da ga popravite. Kod starijih pripadnika znaka moguće je aktiviranje hroničnih tegoba.

RAK

Hrana

Ove sedmice nećete moći a da ne udovoljite sebi kada je hrana u pitanju. Ili ćete spremati svoja najomiljenija jela ili ćete sa zadovoljstvom svratiti kod prijatelja čija mama pravi toliko dobre pite kojima vi ne možete da odolite. Naglašeno hedonističko raspoloženje. Opustite se I uživajte u svakom zalogaju.

Ljubav

Kod slobodnih Rakova su sada prisutni nemir, izazovi I velike strasti. Trenutno ne postoji osoba koja vam može ponuditi stabilnost, ali se oko vas “motaju” udvarači koji su zainteresovani za prolazne kontakte. Da se ne lažemo, možete vi itekako tokom ove nedelje odlučiti da se malo opustite I prepustite I uživanjima I čarima zabranjenog voća. Ako vam to savest dozvoljava – samo napred! Ali….nemojte posle da kukate kako ste neispunjeni I nesrećni. U vašim emotivnim relacijama biće mira u onoj meri u kojoj vi I voljena osoba budete spremni na ustupke jedno drugom. Pošto je sada mala verovatnoća da ćete oboje biti spremni na tako nešto, više je nego izvesno da će vaš odnos varirati I povremeno biti u fazama distanciranosti, ili pak nervoze. Oboje ćete izvlačiti na dnevni red neke priče I probleme na koje ste odavno trebali da stavite tačku. Ipak, situacija ide na bolje kako se bude približavao kraj sedmice.

Posao

U ovoj nedelji morate pokazati mnogo veću ažurnost I odgovornost prema svojim obavezama. Mada, pitanje je koliko ćete to biti u stanju, pošto ste u fazi kada ste premoreni, dekoncentrisani, a pažnja vam je rasuta na sve strane. Moguće su greške u poslovanju, naročito u dogovorima ili po pitanju bitne papirologije. Nemojte biti iznenađeni ukoliko vas saradnici ili šefovi opomenu zbog zaostataka ili iskritikuju zbog grešaka. Dolazite u kontakt sa napornim osobama, a biće vam povremeno teško da funkcionišete I na dnevnom nivou sa kolegama. Neki od njih vas I ogovaraju, čim okrenete leđa.

Novac

Nemojte se opuštati po pitanju novca. Istina je da su prilivi u ovom periodu prilično redovni, ali može se dogoditi da vam zafali izvesna suma novca baš u najnezgodnijem momentu.

Zdravlje

Vreme je da posvetite više pažnje sebi, svojoj ishrani, životnim navikama. Kod starije populacije Rakova češće će se javljati problemi sa kičmom, zglobovima, nogama.

LAV

Hrana

Koliko god da pojedete tokom ove sedmice, verovatno će vam biti malo. Ne samo da se vaš apetit probudio za hranu, već I za sve ostalo. Jednostavno – ove nedelje želite da uživate maksimalno, “do koske” I nećete da se opterećujete bilo kakvim ograničenjima.

Ljubav

Slobodnima se više prilika pojavljuje tokom ove sedmice. Obe su vrlo privlačne I vama izazovne I pitanje je da li ćete uopšte moći da se odlučite na koju ćete stranu. Moguće je da ćete izabrati osobu sa kojom postoji razlika u godinama, koja je sličnog temperamenta kao I vi. Još ako je tvrdoglava I veoma zahtevna – pa to je prava osoba za vas. Vi volite I želite I malo izazova I mnogo borbe u partnerskim odnosima….Ako ste u emotivnim ili bračnim vezama, ove nedelje vam sleduje – red rasprava, red slasti I uživanja. Da bude mira – to je već nemoguće. Doduše, ni vi ni voljena osoba nemate nameru da destabilizujete svoju vezu, samo pokušavate da budete glavni. E u tom grmu I leži zec – oboje ste dominantni I jaki I teško ćete prepustiti da druga strana vodi igru. U svakom slučaju – biće vam zanimljivo, a kako se nedelja bude primicala svom kraju, nekako ćete sve lakše funkcionisati.

Posao

S jedne strane – u vaš poslovni segment se uvukla neka statičnost – ništa se naročito ne dešava, vi otaljavate svoje obaveze onako kako morate I nadate se nekim boljim danima. S druge strane pak, svakodnevnu monotoniju vam razbijaju one situacije koje vi nikako ne volite – a to su tenzični odnosi sa kolegama I poslovnim saradnicima. Zaista ćete se truditi da ne “odgrizete” nekome glavu zbog toga što vas provocira, ali vam jednostavno nije jasno da ljudi oko vas mogu biti toliko zahtevni I netolerantni. Verovatno ste svi nervozni – malo iskulirajte, ova napetost će relativno brzo proći.

Novac

Novac dođe I brzinom svetlosti bude potrošen. I neke pare kojima se nadate nikako da dođu. Već su vam jedno šest puta odložili isplatu. Ipak, nadate se da će se ova situacija ubrzo promeniti.

Zdravlje

Ne, definitivno nije leto – košava prilično ume da zaduva, a I temperature su uglavnom oko nule. Ne znam samo odakle vam ideja da razgolićeni, bez kape I nekog šalčića oko vrata idete okolo naokolo. Ko će vam posle biti kriv kada počnete da šmrckate? Starijoj populaciji problemi sa kičmom.

DEVICA

Hrana

I kod vas će se dešavati da u potpunosti zaboravite da niste jeli I da se tek u večernjim satima setite da biste baš I mogli da nešto prigrizete. Toliko ćete biti intenzivno obuzeti nekim razmišljanjima, da vam hrana neće biti ni na kraj pameti. Mogli biste drastično smršati u ovom periodu.

Ljubav

Da ima interesantnih osoba oko vas – ma ima, itekako. Neke od njih čak otvoreno pokazuju da bi želele da vas bolje upoznaju, da bi želele da ostvare neki intimniji kontakt ili makar jaču komunikaciju. Vi ste se nešto udrvenili, previše razmišljate, previše se opterećujete. Moguće je da ćete dobiti ponudu za jednu neobaveznu avanturu – ova osoba vas itekako privlači, ali kao da postoji neka kočnica u vama. Pokušajte da je prevaziđete – možete upasti u vrlo neobičnu, ali snažnu I intenzivnu, strasnu priču! U postojećim emotivnim relacijama I vi I voljena osoba se sada vrtite u krug. Nikako da postignete zadovoljavajuću atmosferu I opuštenost – čas ste vi u problemu, čas druga strana. Ako se budete inatili, ne postoji šansa da nešto sredite. Zato vam savetujem da ipak progovorite otvoreno o onome što vas muči – I voljena osoba će slediti vaš primer. Neke stvari se moraju reći da biste funkcionisali kako treba.

Posao

Kad bi vam čovek zavirio u glavu, video bi da vi non stop planirate, analizirate, razmišljate, tražite načine da poboljšate svoju trenutnu situaciju. S druge strane, realno gledano – ni ne radite ništa posebno da biste zaista I stigli do onoga što želite. Uglavnom se vrtite u krug, inatite se sa nekim saradnicima, raspravljate sa kolegama, žalite se kako vas pritiskaju šefovi I obaveze kojima ste neopravdano zatrpani. Topao savet za vas je da se malo saberete – umesto da kukate, organizujte se bolje, napravite raspored dnevnih aktivnosti. Ni ne vidite da pravite greške. Zamolite nekog kome verujete da vas proveri.

Novac

Da su vam prilivi bajni – pa I nisu. Da vi umete sa novcem, još biste I funkcionisali kako tako, ali vama ovaj period zaista ne donosi mogućnost da sebe zaustavite kada su troškovi u pitanju. U drugom delu nedelje možete zaista biti zabrinuti zbog neke obaveze koja dolazi na naplatu.

Zdravlje

Zaista vam je potrebno da dignete sve četiri u vazduh, da isključite mozak I da se dobro opustite I izrelaksirate. Stvarno ste na granici kada je energija u pitanju. Starija populacija će imati većih tegoba sa zubima, kolenima, probavom.

VAGA

Hrana

Sve je super, sve je divno, sve je ukusno I toliko primamljivo – kada to spremi neko drugi. Da se razumemo, vi niste lenji I umete itekako da zasučete rukave I da spremite neku super klopu, ali ove sedmice ste raspoloženi da sve uradi neko drugi, a vi samo da sednete I da se pogostite.

Ljubav

Slobodne Vage zaista uživaju. Toliko je interesantnih I zanimljivih, privlačnih ljudi oko vas, da vi prosto ne uspevate da postignete da svima pružite jednaku pažnju. Zaista ćete uživati u udvaranju suprotnog pola, ali moram priznati da je teško da ćete se bilo kome zaista I prepustiti. S druge strane, neko vam se ozbiljno “približava”. I sami ste svesni da je ova osoba drugačija od drugih I povremeno ste u razmišljanjima “šta ako…..”. Ipak, za sada će stvari ostati samo na komunikaciji. U postojećim emotivnim I bračnim relacijama – dosta korektna situacija. Istina, imate I vi I voljena osoba svoje “žute minute”, ali te neke sitnije raspravice ni na koji način ne ugrožavaju vašu vezu. Ako vas povremeno podbode “žalac ljubomore” savet za vas je da ne reagujete. Zaista nemate nikakvog osnova.

Posao

Vi radite ono što se vama sviđa I onda kada ste raspoloženi. Gledaćete da izvrdate svaku ozbiljniju ili težu obavezu. Zbog ovoga možete doći u sukob sa kolegama, ali I sa šefovima. Doduše, imate dovoljno šarma da se iz ovakvih situacija izvučete neoštećeni I bez veće kritike. S druge strane, ne sviđa vam se što su neke situacije u poslovnom segmentu statične. Vi biste da to požurite, ali ako bi moglo bez većeg vašeg učešća u događajima. U suštini – tražite da vam se desi čudo. Nije ni to nemoguće, ali je malo verovatno u ovom periodu. Ne pravite se da ste najpametniji u nekim dogovorima – poslušajte savet iskusnijih.

Novac

Dobijete novac I odmah ga prosledite dalje. Na svu sreću pa su prilivi solidni, pa bar imate šta da prosleđujete. Biće vam žao u nekom kasnijem periodu zbog toga što sada toliko trošite…..

Zdravlje

Samo povremena nervoza I stress. Inače ste odlično. Doduše, mogli biste više da se bavite rekreacijom. I zbog zdravlja, ali I zbog izgleda.

ŠKORPIJA

Hrana

Ove ste sedmice baš raspoloženi da vi budete “glavni kuvar”. Iznenadićete svoje ukućane spremnošću da im izađete u susret, šta god da zatraže. Malo ćete I eksperimentisati, spremati stara jela na nove načine ili ubacivati raznorazne začine I mirisne travčice. Biće uživanje probati ono što ste pripremili.

Ljubav

Slobodne Škorpije su bukvalno “na ivici”. U nekog ste toliko zaljubljeni, toliko opčinjeni, strasti su se kod vas probudile, pa ne možete da se opasuljite. Doduše, računajte da ove sedmice nema ništa od ulaska u emotivnu vezu. Ako želite da sve to što osećate “izbacite” kroz seksualni kontakt – e, to vam je otvoreno….samo nisam sigurna da je ista osoba u pitanju…..U vašim emotivnim relacijama došlo je do izvesnog smirivanja. Doduše, daleko je to od dobrog, ali makar oboje razmišljate na neki sličan način I uspevate da postignete zadovoljavajuće dogovore. Moram napomenuti I ovo – kod nekih od vas otvorena je mogućnost za ulazak u tajnu vezu. Koliko je to dobro, obzirom na trenutno stanje u vašem postojećem odnosu, to je već pitanje. Ipak, vaš život – vaša stvar. Možda vam je tako najlakše da makar u mislima pobegnete od svakodnevnih problema.

Posao

Nervozni ste za sve pare. Da su I kolege I saradnici u istom fazonu, verovatno bi bilo bure na sve strane. Na svu sreću – oni sa kojima dolazite u kontakt pozitivno utiču na vas, smiruju vas. S druge strane – itekako vam je jasno da su vaši poslovni rezultati više nego dobri. Imate puno pravo da budete zadovoljni. Doduše, samo vi znate kako uspevate da funkcionišete odjednom na šest strana. Ali, sami ste prihvatili tolike obaveze, pa sada izvolite – borite se sa njima. Tokom ove sedmice se otvara jedna dosta zanimljiva ponuda koja bi uključivala češća putovanja, možda je to čak I saradnja sa strancima.

Novac

Uspeli ste da pronađete neku meru kada je trošenje u pitanju. Doduše, niste to uradili sami od sebe – vi funkcionišete po principu – kada “stisnu” obaveze, itekako umete da povučete ručnu kočnicu. Trudićete se da tokom ove nedelje rešite veći deo svojih zaostalih računa.

Zdravlje

Sem nervoze, koja je konstantno prisutna kod vas, mlađi pripadnici znaka neće imati većih problema. Kod starijih – potreba da proverite krvni pritisak.

STRELAC

Hrana

Vrebaćete bukvalno svaki pogodan momenat da sednete I da se dobro najedete. Doduše, sa svih strana ćete imati pozive, kojima ćete se itekako rado odazivati. I pored pojačanog apetita ne postoji šansa da se u ovom periodu ugojite – bićete stalno u pokretu I vrlo aktivni.

Ljubav

Ako ste slobodni – za vas zime nema. “Ponuda” je više nego dobra, vi ste u odličnom raspoloženju I bez problema održavate komunikaciju sa više osoba. Doduše, moram priznati da vas ništa od ovoga što se dešava ne dotiče iole dublje. Jednostavno, uživate bez pritisaka I bez ikakvih obaveza. Ako zaista želite pravu ljubav I stabilnu vezu, mislim da ćete morati da sačekate još malo. U postojećim emotivnim ili bračnim relacijama – trudite se da se postavite odgovorno prema voljenoj osobi. Vi lično smatrate da druga strana ima preterane zahteve, da vas po nekim pitanjima itekako pritiska, ali pokušavate da održite korektan odnos. Nadate se da će se ovo promeniti u nekom skorijem roku. Moguće je da ćete deo svog vremena trošiti na prijatelje jer u vezi trenutno niste opušteni.

Posao

Vaše strpljenje u poslovnom segmentu je “za medalju”. I sami ste svesni koliko problema ima, sa kakvim se sve teškoćama suočavate, ali jednostavno – nemate nameru da odustajete. Istrajno gurate dalje. Budite zadovoljni – ove sedmice ne postoji šansa da vas zaobiđu neke dosta dobre prilike. Kontakti sa saradnicima vam takođe donose neke interesantne informacije, dobre ideje, pa I ponude za dodatno poslovno angažovanje. Prihvatite. Neki od vas će tokom ovog perioda češće putovati, pojedini u okviru zemlje, dok će se drugi uputiti I ka inostranstvu. Sa jednim saradnikom ostvarujete profitabilan dogovor.

Novac

Umete vi itekako da se “stisnete” kada je to potrebno. Ipak, evidentno je da vam nekako uvek zafali određena suma novca, verovatno zato što su vam troškovi preveliki. Neki novac čekate I nadate se da će vam što pre biti isplaćen. Moguće je da vam dosta ljudi duguje.

Zdravlje

Ove će sedmice samo stariji pripadnici znaka imati zdravstvenih tegoba. One će se uglavnom vezivati za jetru, kičmu. Moguće je aktiviranje hroničnih problema.

JARAC

Hrana

Potpuno ste kontradiktorni kada je hrana u pitanju ove sedmice. U jednom momentu uvedete sebi zabranu na omiljene namirnice jer želite da sačuvate vitku liniju I dobro zdravlje. U drugom trenutku, zaboravite u potpunosti na to I navalite svom snagom na klopu. Opteretićete svoj želudac.

Ljubav

U potpunosti ste se zakočili I ne uspevate da osobi do koje vam je stalo iole pokažete da ste zainteresovani. S druge strane – maštate o njoj maltene svakodnevno. Evidentno je da vam se u potpunosti podvukla pod kožu, samo nikako da nađete pravi momenat, pravi trenutak, pravo vreme da joj to I pokažete. Malo je verovatno da će se taj momenat desiti ove sedmice. Mislim da ćete morati još da čekate. I budete strpljivi. To vam je izgleda u opisu posla…..Ako imate emotivnog ili bračnog partnera – situacija između vas dvoje nekako funkcioniše, vas dvoje se dogovarate, pravite planove, trudite se da na dnevnoj bazi sve bude kako treba. Ipak, tu nešto fali. Suviše ste često vi zamišljeni, suviše često shvatate da vam neke situacije zaista nedostaju. Nema pravog razumevanja, nema nežnosti…..

Posao

Morate doneti neke odluke koje će vam prilično teško pasti. U suštini, najveći je problem kada se suočimo sa svojim granicama, kada shvatimo šta je ono što možemo, a šta je ono što ne možemo. Možda ćete morati da se okrenete nekim poslovima ili situacijama sa kojima ne volite da budete u kontaktu – ali kada se mora, nije teško. Nadate se da će se sve ubrzo promeniti, I ova nada nije bez osnova. Venera koja tranzitira kroz vaše polje posla I novca još uvek nije “proradila” kako treba, ali će se I to desiti u narednom periodu. Nećete morati još dugo da čekate na boljitak I pokret. Imajte vere.

Novac

Definitivno niste zadovoljni. Redovni prilivi su takvi kakvi su, vama povremeno “utrči” I neki dodatni poslovni angažman, ali pravu stabilnost nikako da dosegnete.

Zdravlje

Problemi će se javljati kod starije populacije Jarčeva I to najviše kod onih koji imaju hronične tegobe sa kičmom. Moguća je reuma, artristi, problemi sa zubima I očima.

VODOLIJA

Hrana

Koliko god vama povremeno bilo svejedno šta ćete pojesti (bitno je da niste gladni), toliko ste u ovoj nedelji ne zahtevni, nego prezahtevni kada je hrana u pitanju. Radije ćete jesti količinski malo, ali da je to probrano I ono što vam super odgovara. Želite da maksimalno ugodite sebi.

Ljubav

Ako ste slobodni, svakako ste u fenomenalnom raspoloženju. U potpunosti ste se “digli”, svesni ste I svog izgleda ali I utiska koji ostavljate na suprotni pol. Na više strana ste otvorili “ljubavne frontove”, zavodite, flertujete, jednom rečju – uživate! Neko ko vam se ranije jako dopadao, ali sa kim se nije dogodilo ništa konkretno, ponovo se aktivirao prema vama. Stare strasti se mogu razbuktati I vi možete odlučiti da se prepustite. Čak iako je ova osoba zauzeta…..Bićete u fazonu – jedan je život! Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, u ovoj nedelji će on igrati onako kako vi svirate. U suštini – imate potpunu kontrolu nad partnerom. Doduše, vi ćete biti divni, savršeni, nežni I pažljivi prema vašem voljenom biću. Samo vam je bitno da se zna ko je “gazda”. Voljena osoba će pored vas uživati.

Posao

Prosto da se čovek neki put zapita kako vi uspevate da fukcionišete. Mozak vam radi, sve ključa od brzine, uspevate da na deset strana završite sve svoje obaveze I još imate odlične ideje koje vaši šefovi sa zadovoljstvom umeju da saslušaju. Doduše, imate vi svoje probleme, neke situacije vam se ne dopadaju I pokušavate da nađete rešenje I da ih promenite. Ipak, svoje nedoumice zadržavate za sebe. Za sada samo pravite planove I čekate svoj momenat. Sve je tokom ove nedelje na vašoj strani. Čak I ako napravite neki “kiks” ili pogrešite kada su dogovori ili dokumentacija u pitanju – sve će se brzo srediti.

Novac

Prilivi su ujednačeni. Novac stiže iz više izvora I vi ste prilično opušteni po ovom pitanju. Nemojte baš previše da se opustite – nemojte zanemarivati ono što morate da platite!

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka se mogu javiti tegobe prolaznog tipa – uglavnom virusne infekcije praćene višom temperaturom. Ako imate povišen pritisak, kontrolišite ga. Mlađe Vodolije – odlično.

RIBE

Hrana

Iako niste neko ko svaki čas gricka (osim kada ste nervozni ili loše raspoloženi), ove sedmice ćete vrlo često posezati za slatkišima, za pecivom, za grickalicama. Čak će I mesa I mesnih prerađevina biti neuobičajeno mnogo. Neka, potrebno vam je da malo povratite energiju.

Ljubav

Neke od vas su u potpunosti zaokupile čari tajnog odnosa. Više je nego izvesno da ste u kontaktu sa zauzetom osobom, ali u ovom trenutku ne želite da razmišljate o tome. Iako ćete povremeno biti opterećeni time šta budućnost u ovom odnosu donosi, ipak su strasti toliko jake da će vas I dalje “terati” na susrete I kontakte. Slobodni takođe mogu ostvariti I neke konekcije preko društvenih mreža ili izlazaka, ali je malo verovatno da se ovde mogu pokrenuti neke ozbiljnije priče. Ako ste u emotivnom odnosu, dosta ste opterećeni situacijom sa partnerom. Definitivno vam se neke stvari ne dopadaju, pokušavate da to rešite, ali moraćete biti dosta strpljivi I uporni. Komunikacija trenutno nije kako treba. Pun Mesec u polju doma može dovesti do nesklada u odnosu sa članovima porodice.

Posao

Iako itekako umete biti tvrdoglavi I nepopustljivi, jasno vam je da ove sedmice morate da “idete niz dlaku” nekim ljudima, naročito nadređenima. S jedne strane kad pogledate – apsolutno su u pravu po nekim pitanjima, druga je stvar što to vama ne odgovara. Ne budite toliko tvrdokorni, popustite, videćete da će I vama biti lakše, a I situacija u poslovnom segmentu će se brzo smiriti I srediti. Najave pozitivnih promena ipak će doći do vas u drugom delu sedmice. Pokušajte da stvari gledate na neki opušteniji način – jasno mi je da vam se žuri, ali tempu dešavanja se morate prilagoditi.

Novac

Neki prilivi kojima se duže vreme nadate konačno će doći do vas tokom ove sedmice. Taman na vreme da zatvorite obaveze koje već počinju da vas opterećuju.

Zdravlje

Dok će mlađi pripadnici znaka uglavnom u ovom periodu biti bez zdravstvenih problema, kod starijih Riba se mogu javiti tegobe sa zglobovima, leđima.

(B92.net)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com