TO Podgorica i Glavni grad izabrali najbolje u turizmu i ugostiteljstvu - Volim Podgoricu

TO Podgorica i Glavni grad izabrali najbolje u turizmu i ugostiteljstvu

Predstavnici Turističke organizacije Podgorica i Glavnog grada danas su po 34. put izabrali najbolje na manifestaciji „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu”.

U kategoriji najboljih kolektiva, za najbolju kompaniju u 2016. godini proglašena je kompanija „Čelebić“, priznanje najboljeg hotela dobio je hotel „Ziya“, a za najbolji mali hotel proglašen je hotel „Philia“.

Priznanja je nagrađenim kompanijama uručio zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović.

„Podgorica kao glavni grad mora imati ambiciozniji pristup u kreiranju bolje turističke ponude  u glavnom radu. Kao politički, administrativni, studentski centar, kulturni, finansijski i privredni centar Podgorica ima sve uslove da proizvede bolji turistički proizvod i ima uslove da u ukupnom turističkom proizvodu Crne Gore da veći doprinos. Nismo bili zadovoljni konstatacijama da u ukupnom turistučkom proizvodu Podgorica ima osrednje rejtinge“, poručio je Vešović, ističući da je evidentan progres u razvoju turizma u glavnom gradu.

Nagrađen je i najbolji podgorički restoran ove godine, a to je, prema ocjeni Organizacionog odbora Turističke organizacije Podgorice, restoran „Elit – Lounge bar“. Među brojnim kafe barovima izabran je „Culture club Štrudla“. Nagrađena je i picerija „Lanterna“, turistička agencija „Grand“, dok je u kategoriji najbolje turističko-izletničko mjesto odabrano „Imanje Knjaz“.

Za najbolju manifestaciju u Glavnom gradu izabran je „Vikend u Titogradu“, dok je titula najboljeg časopisa pripala „Caffe Montenegro Magazine“.

Osim kompanija, priznanja su dodijeljene i pojedincima. Titula najboljeg ovogodišnjeg menadžera otišla je u ruke Rajka Radulovića, najbolja kuvarica je Slađana Šoć, slastičarka Ivana Jovović, konobar Cvetko Bjelobrković, a najbolja recepcionerka je Milica Mihailović.

Među najboljim pojedincima su se ove godine našli i radnik „Zelenila“ Dragan Vojinović i radnik „Čistoće“  Gaši Bajrami, koji su pored priznanja dobili simbolične novčane nagrade.

U okviru manifestacije odabran je i najbolji novinar za 2016. godinu, a to priznanje pripalo je Miomiru Marošu.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com