AFERA RAMADA: Sjećaju se sastanka, ali ne i datuma - Volim Podgoricu

AFERA RAMADA: Sjećaju se sastanka, ali ne i datuma

Svjedoci na suđenju direktoru Direkcije za željeznicu Nebojši Obradoviću potvrdili su da su sastanci tog preduzeća održavani u hotelu “Ramada”, ali nijesu mogli da preciziraju vrijeme u kojima su održani.

Specijalno državno tužilaštvo optužilo je Obradovića da je u julu 2015. i januaru 2016. iz budžeta Direkcije platio partijske skupove Socijaldemokrata u “Ramadi”.

Pomoćnik direktora Direkcije Miroslav Kukavičić kazao da se ne sjeća datuma sastanka, ali da zna da su bili u prijepodnevnim časovima.

“Znam da je tema sastanka u julu bila pripremanje budžeta i da smo bili u velikoj sali. Ne sjećam se da li sam tada prvo išao na posao prije nego sam pošao na sastanak u “Ramadu”. Znam da je bila voda od posluženja na sastancima i izuzev toga ništa drugo”, kazao je Kukavičić.

Svjedokinja Tanja Dašić iz Ministarstva saobraćaja je navela da ne zna tačno vrijeme sastanka, ali da se sjeća da je jedan bio prošle godine, a jedan u januaru ove godine. Ona tvrdi da su u pitanju radni sastanci.

“U principu ih ne bilježimo, pa ne postoji pisani trag da su sastanci održani”, kazala je Dašić.

(Vijesti)

2 komentara

  1. I don’t pretend to recognize why, yet I personally couldn’t hope to really find what I wanted. Your blog notified me to thinking that I had previous missed. Please do not discontinue creating at this grade.

  2. I think that may be a fascinating element, it made me suppose a bit. Thanks for sparking my thinking cap. Every now and then I get such a lot in a rut that I just really feel like a record.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com