BILI U VEZI ŠEST MJESECI: Nastavnica (24) imala seks sa učenikom (VIDEO) - Volim Podgoricu

BILI U VEZI ŠEST MJESECI: Nastavnica (24) imala seks sa učenikom (VIDEO)

Osramoćenoj nastavnici Meri Bet Haglin (24), koja je priznala da je imala seksualne odnose sa učenikom (17), prijeti zatvor.

Kazala je da je sa srednjoškolcem imala svakodnevno seks tokom 6 mjeseci, a često mu je slala provokativne selfije kako bi ga uzbudila.

Posle ovog incidenta, Meri Bet je počela da radi kao striptizeta pod nadimkom Bambi. Ističe da je ona žrtva jer je nju srednjoškolac zaveo, a ne ona njega.

Foto: Youtube/Printscreen

Međutim, sudiji njena objašnjenja nisu bila ubjedljiva pa joj tako prijete dvije godine zatvora. U međuvremenu, učiteljica-striptizeta se pojavila u poznatoj američkoj emisiji kod Doktora Fila gdje je otkrila kako ju je učenik oborio s nogu šaljući joj poruke. Posle raskida sa momkom, bila je ranjiva.

“To je iskoristio. Dosta toga sam ignorisala jer sam znala da je ilegalno”, kazala je Haglin, ali se na kraju ipak smuvala sa đakom.

“Imali smo seks svakodnevno, u njegovim kolima, u mojim kolima, u kući njegovih roditelja…”, dodala je.

Foto: Youtube/Printscreen

Kaže da je pokušala da raskine, ali da ju je on ucjenjivao da će je svima prijaviti ukoliko ga ostavi. Ipak, sve se razotkrilo kada ih je vidio drugi učenik.

Presuda Haglinovoj će biti izrečena 17. februara.

 (Miror)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com