STARLETE UHAPŠENE KOD NOVAKA: Iznuđivale biznismenu pare SEKS SNIMCIMA - Volim Podgoricu

STARLETE UHAPŠENE KOD NOVAKA: Iznuđivale biznismenu pare SEKS SNIMCIMA

Teodora Ćamil (23) i njene drugarice Ivana Kecman i Jelena Romanić, koje su uhapšene zbog ucenjivanja kraljevačkog biznismena porno-snimkom, uhapšene su u beogradskom restoranu „Novak“, koji je u vlasništvu teniskog asa Novaka Đokovića.

Kako naš izvor tvrdi, kraljevački tajkun koji je bio na meti atraktivnih Novosađanki nalazio se u društvu Ćamilove u trenutku hapšenja na Novom Beogradu.
– Ivana i Jelena su s njom došle u Beograd kako bi se videle s nekim prijateljicama, niko ne zna kako su se našle na istom mestu sa Ćamilovom. Kad je Teodora sa ljubavnikom krenula ka veoma poznatom restoranu, on je obavestio operativce, koji su ščepali devojke – priča naš sagovornik.

On navodi da je kraljevački tajkun, koji se sa Ćamilovom čak i verio, letos uplatio letovanje u najpoznatijem crnogorskom hotelu za Teodoru i njene drugarice.
– Ona se s Kecmanovom i Romanićevom druži odnedavno, ali im je ispričala da je bila u vezi s biznismenom. Ćamilova je pre oko mesec dana na društvenim mrežama objavila da je od njega počela da dobija pretnje, u kojima joj je poručio da će „naj.bati i ona i drugarice“. Status je veoma brzo uklonila – kaže naš izvor.

Prema rečima izvora, Jelena Romanić, jedina koja je puštena iz pritvora, od povratka u Novi Sad ne želi da priča ni sa kim.
– Devojka je u šoku, potresena je i ne želi da razgovara ni sa kim – navodi naš sagovornik.

E. K.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com