HOROR: Ubio ženu ČEKIĆEM U GLAVU, pa sebi zario nož u grudi - Volim Podgoricu

HOROR: Ubio ženu ČEKIĆEM U GLAVU, pa sebi zario nož u grudi

Pedesetdevetogodišnji Srbin brutalno je ubio svoju bivšu suprugu (48) dok je spavala, i to sa najmanje 35 udaraca čekićem u lice! Ovaj brutalan zločin dogodio se 18. jula u Nemačkoj, a Srbin će se u januaru sledeće godine konačno naći pred sudom.

Srbin, koji živi u Vilingenu u Nemačkoj, optužen je da je u julu ove godine upao u stan svoje bivše supruge u Ulici Sveti Georgen i na spavanju je ubio čekićem. Telo nesrećne žene pronašla je njena ćerka i odmah je pozvala hitnu pomoć, međutim ljekari su mogli samo da konstatuju smrt žene.

 Kako pišu njemački mediji, nesrećna žena je u ovom stanu kratko živela sama jer je pobjegla upravo od tog bivšeg supruga koji ju je godinama fizički zlostavljao.

Srbin je nakon zločina pobjegao u svoj stan u Vilingenu, međutim kada je policija zakucala na njegova vrata zario je sebi nož u grudi!

Muškarac, međutim, nije uspio da počini samoubistvo i policija ga je hitno prevezla u bolnicu.

Suđenje ubici iz Srbije zakazano je za 13. januar slijedeće godine, a Okružni sud je tek nedavno otkrio sve zastrašujuće detalje ovog krvavog pira.

Kao motiv zločina navodi se ljubomora.

– Ljubomorni bivši suprug nije mogao da podnese što je njegova bivša žena od nedavno imala novog partnera – pišu nemački mediji.

Presuda ubici biće izrečena 20. februara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com