KREĆE OPŠTE LUDILO: Evo KO sve ulazi u rijaliti Parovi - Volim Podgoricu

KREĆE OPŠTE LUDILO: Evo KO sve ulazi u rijaliti Parovi

Peta sezona rijaliti šoua „Parovi” počinje za tri dana i ovog puta Televizija „Hepi” priprema brojna iznenađenja za ljubitelje ovakve vrste zabavnog programa.Interesantno je da će bodi-bilderka Ljuba Pantović izaći pred kamere sa ćerkom Aleksandrom, dok će sa Vesnom Rivas učestvovati njen sin Petar.

Kako saznajemo, produkcija „Parova” potpisala je čak 200 ugovora, a samo najzanimljiviji kanditati će imati priliku da se bore za glavnu novčanu nagradu, a još nije poznato koliko će iznositi.

– Za sada, sigurni učesnici su pevačica Vesna Rivas, koja u rijaliti ulazi sa svojim sinom Petrom Pajićem, ali i bodi-bilderka Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koje će iz rijalitija „Snajke” otići pravo u novi rijaliti. Od starih učesnika gledaćemo ponovo starletu Macu Diskreciju, voditeljku „Hepija” Ružicu Veljković, Bosanku Dalilu Moreno, Nišlijku Miljanu Kulić, Zmaja od Šipova, Crnogorce Mladena Vuletića i Marka Perovića.

Kao mogući učesnici pominju se Hasan Dudić i Era Ojdanić, kao i glavna fajterka Slađana Petrušić, koja se još premišlja, s obzirom na to da se trenutno bavi pisanjem romana. Neizvestan je ulazak i starlete Tijane Ajfon, sa kojom produkcija treba da se dogovori o honoraru – navodi naš izvor blizak produkciji srećne televizije i dodaje da će nas iznenaditi neki potpuno novi učesnici.

“Sigurno će se u vili naći neki takmičari iz zemalja u regionu. Pominju se neke starlete iz Hrvatske i Bosne. Takođe, nije ni poznato kakvu bi ulogu mogle da imaju Vesna i Ružica. Moguće je da će biti i voditeljke programa”, rekao je izvor.

Alo

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com