TUŽIO KOMŠINICU ZBOG MAČJE KAKE! Baka (76) mora u zatvor ako ne plati KAZNU - Volim Podgoricu

TUŽIO KOMŠINICU ZBOG MAČJE KAKE! Baka (76) mora u zatvor ako ne plati KAZNU

Niška policija, po naredbi Prekršajnog suda, sprovela je staricu od 76 godina kod sudije za prekršaje koji je trebalo da je uputi na izdržavanje zatvorske kazne, jer nije platila kaznu od 10.000 dinara. Ona je kažnjena na osnovu prijave Komunalne policije, jer je navodno njena mačka vršila nuždu u komšijskom dvorištu!

Komunalna policija nam u srijedu nije dala komentar, ali nam je predsjednica Prekršajnog suda Vera Cvjetković potvrdila šta se događalo.

– Izašli smo joj u susret imajući u vidu njene godine, tako da, ipak, neće otići na izdražavanje zatvorske kazne. Ali će novčanu kaznu morati da plati – kazala je Vera Cvjetković, predsjednica Prekršajnog suda koja je odbila da otkrije identitet starice. – U ovom slučaju nije prekršena procedura niti zakon jer je rješenje o kazni pravosnažno, pa ukoliko se ne plati u zakonskom roku, zaista prijeti kazna zatvora bez obzira na pol ili uzrast onoga kome je dosuđena kazna. Iz humanih razloga stranka nije sprovedena u Ženski zatvor u Požarevcu, rekla je za Novosti.

Javnost je o ovom događaju alarmirao Nišlija Žarko Đorđević, predsjednik udruženja građana “Za spasenje Niša” na svom fejsbuk-profilu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com