Novi trend zaludio internet: Farbanje kose Nutelom! - Volim Podgoricu

Novi trend zaludio internet: Farbanje kose Nutelom!

Do sada smo se susretali sa raznim modnim trendovima kada je u pitanju stilizovanje kose i njeno farbanje. Ombre je neko vrijeme bio apsolutni hit, a u posljednje vrijeme crvenokose su u trendtu, odnosno “kosa boje bundeve”.

S vremena na vrijeme, pojavljivale su se i tehnike koje nisu zahtijevale vješte ruke stručnog lica. Nekada, u vrijeme, u nedostatku odgovarajuće boje za kosu, plavuše su se farbale tako što su rendale bebi sapun i miješale ga sa hidrogenom. Srećom, to vrijeme je prošlo.

Međutim, za tehniku koju je izmislio jedan fizer u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nikada nismo čuli. Naime, osoblje salona “Abed & SAMA” tretira mušterije najslađim “preparatima”. Zapravo, na kosu im maže nutelu!

2 komentara

  1. What i do not understood is if truth be told how you’re not actually much more smartly-appreciated than you might be right now. You are very intelligent. You recognize therefore significantly when it comes to this subject, produced me in my view consider it from numerous varied angles. Its like men and women are not involved unless it’s something to do with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. Always take care of it up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com