MEDOJEVIĆ: Vučić BRATSKI i LOPOVSKI pomogao Đukanoviću - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Vučić BRATSKI i LOPOVSKI pomogao Đukanoviću

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je bratski, lopovski pomogao Milu Đukanoviću u prikrivanju lažnog državnog udara u Crnoj Gori, ocijenio je lider PzP i član predsjedništva Dekokratskog fronta Nebojša Medojević.

On je to kazao u Bijelom Polju prilikom uručivanja 37 novih članskih karata te stranke mladim Bjelopoljcima i Bjelopoljkama. Nakon prijema u hotelu Bijela rada za sve članove i sipmatizere PzP-a je organizovan tradicionalni novogodišnji koktel.

“Vučić je dosta pomogao Milu Đukanoviću i on je dio čitave priče da Milo dobije izbore i na žalost, učestvovao je u prikrivanju lažnog državnog udara”, kazao je Medojević i kazao da DF čeka da Vučić objavi šta je on to vidio u dokumentaciji BIA-e.

Naglasio je da je Vučić pomogao Đukanoviću u prikrivanju “ovog teškog krivičnog djela i pokušaju da se ovaj smiješni državni udar prikaže realnim”.

“Kako vrijeme prolazi vidi se da ni u Srbiji nije objavljen ni jedan dokaz. Nema ni onih 125.000 eura koje je Vučić pominjao da su nađeni, nema ni tih stranaca koji su uhapšeni i za koje je pominjao da su pod nadzorom službi bezbjednosti Srbije. Očigledno da je to velika farsa i Vučuć je dio čitave priče, a Sinđelić i Velimirović su saradnici srbijanske policije i logistika čitave akcije je rađena u Srbiji. Uhapšeni su građani Srbije koje niko ovdje ne štiti iako su pohapšeni na pravdi Boga bez ijednog dokaza i već dva mjeseca leže u zatvoru”, rekao je lider PzP.

On je pojasnio da ne tvrdi da je Vučić učestvovao u planiranju državnog udara jer nema dokaza za to.

Medojević je podsjetio da je vlast Mila Đukanovića dobila izbore pomoću 10 15 hiljada glasova dijaspore.

“Organizovanih preko romske, bugarske i mafije Karaburškog polja. U predizbornoj kampanji upozoravao sam da će ukinuti naknade za majke, povećati porez i račune za struju. I svako će od vas direktno na računu vidjeti da plaća Đukanoviću i njegovoj porodici i kumovima za struju zbog struje koju plaćamo za njihove mini-hidroelektrane”, istakao je Medojević.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hi! This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com