OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Sergej branio djevojčicu, pa ŽESTOKO ODBRUSIO Goci Tržan! (VIDEO) - Volim Podgoricu

OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Sergej branio djevojčicu, pa ŽESTOKO ODBRUSIO Goci Tržan! (VIDEO)

Lara Božović (8), takmičarka Pinkovih zvezdica predstavila se žiriju i publici pjesmom “Nisi sam”. Djevojčica je dobila četiri glasa, dio žirija smatra da je bila dobro, dok drugi dio misli da uprkos godinama, zvuči previše djetinjasto.

“Preslatka si večeras, prelijepa… Divno si se snašla, ali treba da obratiš pažnju da malo tačnije pjevaš”, rekla je Jelena Tomašević na početku. Milan Stanković je objasnio zbog čega nije dao glas.

“Ovo je bilo slatko i dječije, ali čini mi se da je to dobro za dječiji hor, a za zvezdicu ne”.

“Ti si preslatka djevojčica, ali nije nužno da se svi bavimo pjevanjem. Ovo pjevanje je kod tebe najmanje izraženo, ti bila odlična glumica. Ovo je bilo prosječno, ništa spektakularno, osim što si božanstvena kao djevojčica. Ovde ima ozbiljnih pjevača, male djece koja pjevaju ozibljno. To je jedan lijep dečiji glasić ali ovo je ipak takmičenje… Dopalo mi se par momenta, ali onda promašiš intonaciju”, smatra Goca Tržan. Leontina je navela da djevojčica nije imala promašene intonacije.

“Jeste dječiji glas postojao, ali ti si dijete od 8 godina”, dodala je.

“Ja pokušavam da nađem manu. S obzirom na godine koje Lara ima ovo je bilo dobro”, rekao je Sergej Ćetković a onda se ubacila Goca.

“Daj da ne pričamo o godinama. Pjeva djevojčica od 5 godina i sve nas sabije i sad kao pričamo o djevojčici koja ima 8 godina. Daj da preskočimo priču o godinama zauvjek. Godine ovde ne igraju nikakvu ulogu”, rekla je Goca.

“Meni igraju, ne mogu djevojču od 8 godina da zamislim kao da ima 15”, odgovorio je pjevač. “Spusti se Goco”, dodao je.

“Neću”, rekla je kroz smijeh pjevačica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com